Handbal

Se amână turneul final al handbalistelor de la Crișul? Tudor: „Nimeni nu va fi de acord să jucăm în iulie-august”

Întrevederea de astăzi a președintelui FRH, Alexandru Dedu, cu cluburile din Liga Florilor și cu primele clasate din Divizia A feminină nu s-a lăsat cu vreo concluzie clară. Cert este că FRH trebuie să comunice EHF echipele participante în sezonul viitor al cupelor europene până pe 1 iunie, iar în aceste condiții, s-a renunțat la ideea disputării de jocuri în iunie-iulie, însă e posibil ca, în luna august, să aibă loc turneul final al eșalonului secund și Final Four-ul Cupei României.

Din postura de câștigătoare a Seriei D, Crișul Chișineu Criș e direct interesată de perioada în care se va bate pentru un loc în elită și nu vede cu ochi buni o prelungire a deznodământului până în a doua jumătate a verii. „Inițial s-a vorbit despre un turneu în 19-21 iunie, acum se pune problema să jucăm în iulie august. Nu cred că va fi vreun club de acord cu așa ceva, sigur nouă nu ne convine să ne întindem atât de mult cu acest sezon. Credeam că ne vom putea întoarce la antrenamente din 16 mai, acum așteptăm data de 18 mai pentru a avea o nouă discuție, ședință, în care sperăm să se clarifice odată această situație de incertitudine”, ne-a declarat Sebastian Tudor, antrenorul hadbalistelor de la Crișul.

Dacă, într-adevăr, turneul final va fi programat în iulie-august, reluarea pregătirii nu mai intră în calcule pentru această lună. În acest fel s-ar s-ar putea evitam, însă, acel protocol medical atât de dificil de îndeplinit al MTS, cu cheltuieli financiare mari, dar şi cu un regim strict de izolare şi cantonament.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close