UTA Arad

Claudiu Drăgan: „Dorim să ne fie respectată munca”





Clubul UTA, prin vocea directorului sportiv Claudiu Drăgan, transmite un mesaj ferm cu privire la presiunile făcute de clubul Rapid București, de încheiere a sezonului fotbalistic din liga secundă prin intermediului unui play-off cu înjumătățirea punctelor acumulate până acum.

„Respectăm istoria clubului Rapid, îi respectăm pe suporterii rapidiști și credem că nici ei nu ar fi de acord cu ceea ce face conducerea în acest moment, în sensul că se poate câștiga în birouri ce s-a pierdut în teren prin înjumătățiri de puncte în play-off. Liga a doua a fost întotdeauna o competiție sportivă în care meritul sportiv a primat. Inclusiv antrenorul Dan Alexa a afirmat că, în lupta pentru promovare, UTA nu mai poate fi ajunsă. Presiunile care se fac în media de către conducerea clubului Rapid nu justifică istoria plină de fair-play a Giuleștiului. Eu am debutat acolo și știu ce înseamnă Rapidul pentru suporteri, nu a fost niciodată favorizată de arbitri, de Liga Profesionistă de Fotbal sau de Federația Română de Fotbal. Tot ce a câștigat a câștigat pe teren. Nu cred că ceea ce și-ar dori cei din conducerea clubului Rapid e în concordanță cu spiritul alb-vișiniu și mai ales cu suporterii lor. Susținem punctul de vedere al antrenorului nostru, Gyuszi Balint, punctele noastre au fost câștigate prin foarte multă muncă pe teren, dorim să ne fie respectată această muncă. Nu dorim să punem presiune pe nimeni din conducerea fotbalului românesc, doar exprimăm un punct de vedere realistic cu privire la tot ce s-a întâmplat la UTA de-a lungul acestui sezon”, a subliniat Claudiu Drăgan.

Inclusiv astăzi, Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, susținea că e normal ca UTA să-și piardă jumătate dintre punctele acumulate înainte de intrarea într-un probabil play-off între primele 8 echipe clasate după cele 24 de runde ale ediției de campionat 2019-2020 a ligii secunde.









8 comentarii

  1. Propun înființarea ligii 1 MITITICA. Sa joace echipele comuniste acolo in zeama lor de pe malul Dambovitei acolo unde ciobanul Bucur sa batut coasa!

    0
    0
  2. da vorbe frumoase si la subiect ,rapidul face orice sa promoveze practic vad o disperare enorma sincer as prefera pe poli timisoara in locul rapidului in prima divizie ca de mitici sant satul pana peste cap…..forza uta si nu cadeti in plasa miticilor

    0
    0
  3. FRF umbla pe o sarma subtire,la inaltime mare,fara centura de siguranta….Aradul ii da lui Burleanu 9 voturi,daca nu ma insel, dar clapele si butoanele sunt la bucuresteni mereu si daca intra si in sfera politica,atunci devine complicat….
    UTA nu trebuie sa fie deloc mielusel dar nu trebuie nici sa isi faca dusmani pentru viitor…sa credem ca apropiat…
    Orice s-ar decide,trebuie sa mergem demni inainte aratand ca suntem acolo,nu degeaba si sa le aratam pe teren cine e seful…
    Mult,nu se mai poate taragana aceasta problema.Ori e alba,ori e neagra!
    HAI UTA!

    0
    0
    1. Cine il cunoaste cu adevarat pe Marcel Coras stie cine e,un om care nu se baga in seama aiurea,nu se da mai chet decat e,isi vede de treaba lui la serviciul unde este angajat,si atat.Doar ca fotbalul aradean ar mai avea multa nevoie de el.Unde sunt driblinguril e lui?In ultimii 25 de qni nu am vazut in fotbal driblinguri ca la Coras.Imi pare rau ,dar ar trebui sa infiintezeo scoala de driblinguri.Noi nu mai avem jucatori defotbal care sa stapaneasca driblingul.

      0
      0
  4. Salutati- l pe Marcel Coras care aniverseaza 61 de ani si a fost unul dintre cei mai reprezentativi fotbalisti ai Aradului ,nascut la Arad,alaturi de Petchowski,Domide,Broszowsky,a fost la CE 1984 unde i-a at gol lui Schumacher,a luat gheata de argint a Europei,a jucat in cupe europene mai mult decat multi altii,a dat goluri ,etc.La multi ani Marcel Coras si sa fii sanatos si sa ai noroc !

    0
    0
  5. Problema este ca, UTA. nu trebuie sa cedeze sub nicio forma presiunilor si jocurilor mizerabile care incearca sa se ajunga la injumatatirea punctelor !!! UTA. ARAD a castigat pe teren aceste puncte prin multa munca si sacrificii si nu vine acuma domnul Burca de la Rapid sa schimbe regula jocului ca asa vrea domnia sa !? RUSINE pt. ceea ce incearca sa faca si nu vreau sa cred in ruptul capului ca se va obtine ceea ce vor rapidistii !!! UTA. ARAD TREBUIE SA FIE PE POZITII SI SA RESPINGA FERM ACEASTA TEORIE !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD , HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button