UTA Arad

Prunea îl atacă dur pe Burleanu, aducând în discuție și numele regretatului Adi Lucaci: „Se duc oamenii peste ei dacă nu promovează UTA!”





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc contestă decizia FRF de a schimba sistemul competiţional la Liga 2 cu playoff între primele 6 clasate după înjumătăţirea punctelor

Arădenii se consideră nedreptăţiţi după ce aveau 11 puncte avans faţă de a doua clasată şi vor să meargă la TAS. UTA are şi un „avocat” neaşteptat – managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea.

„La liga 2 e fără precedent! Aş vrea să-l văd pe preşedintele Burleanu dacă merge vreodată la Arad şi ce le spune el suporterilor ăia frumoşi, antrenorilor, jucătorilor. Aşa respect arăţi tu oamenilor ăstora?  Adi Lucaci (n.r. fost fotbalist UTA și președinte al AJF Arad decedat pe 12 aprilie), săracul, nu s-a răcit şi tu le iei punctele? Cum e posibil să îi iei atâtea puncte unei echipe care era ca şi promovată? Se duc oamenii ăia peste el dacă nu promovează! Rapid şi Petrolul n-au niciun amestec, dar sunt beneficiarii acestei decizii, preşedintele FRF e de vină. La liga 3 nu se mai joacă de 6 luni. Păi daca iei banii de la UEFA, plăteşte-le tu nişte bani, altfel se lasă de fotbal şi se fac strungari!” a declarat Florin Prunea într-o intervenţie la emisiunea Digi Sport Special.

UTA și Dinamo s-au întâlnit în 16-imile Cupei României în acest sezon, prilej cu care fostul portar al naționalei recunoștea că apreciază mult clubul arădean, pentru bogata sa istorie și a suporterii săi, și îl așteaptă în Liga 1, lângă Dinamo. „Câinii roșii” s-au impus cu 3-1 în fața trupei antrenate de Laszlo Balint, provocându-i acesteia singura înfrângere internă din acest sezon.









2 comentarii

  1. Fiti siguri ca se duc aradenii peste ei daca nu promoveaza UTA.vai de capul si gandirea asta,sa iti bati joc de munca frumoasa si cinstita a aradenilor?ce interese sunt,comisioane,ce??sa intervina presedintele tarii daca ministrul sportului e orb si nu vede asta.

    0
    0
  2. Omul potrivit la locul potrivit. Zicere cu talc ,verificata ,și plătită scump de multe domenii. De ce ar fi fost scutit fotbalul ? Domeniu de prima expunere are ,,anticorpii” de paza pentru intruși Nu poți fi jucător sau antrenor daca nu ai rezultate Aici un singur domeniu nu este acoperit . SEFII !! De ce nu. Prunea sa fi fost un federal cu inițiativă ??? Pentru același motiv pentru care cine făcea mobila ,face salam . Cu gust de furnir !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button