Liga a 2-a

Rapid încalcă din nou regulile și a demarat și antrenamentele în grup





După ce a „furat” startul și a început să se pregătească la baza sportivă Regie încă de la 27 aprilie, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, deși acest lucru era interzis în acea perioadă, până la 15 mai, Rapid demonstrează încă o dată că nu respectă regulile impuse de autorități, cât și de FRF în această Stare de Alertă generată de pandemia de COVID-19. Deși, conform protocolului emis de ministerele Sănătății, respectiv Tineretului și Sportului, reluarea pregătirii sportive în grup mai mare de patru persoane este interzisă, formația giuleșteană se pare că nu ține cont de această regulă, Dan Alexa și staff-ul său organizând antrenamente în grup.

TelekomSport a surprins, la finalul săptămânii trecute, unul dintre antrenamentele Rapidului. Pe imagini se vede clar cum sunt nu mai puțin de 18 persoane, toți comasați pe mai puțin de o jumătate de teren de pregătire.

Conform protocolului, pe un teren de antrenament trebuie să fie maximum patru sportivi însoțiți de unul sau cel mult doi membri ai staff-ului tehnic.

Pe pagina sa de Facebook sau site-ul oficial, Rapid transmite cu totul și cu totul altă realitate:

– ”Înapoi la antrenamente, în condiții speciale”,

– ”Băieții noștri se pregătesc de play-off și au început antrenamentele organizate.

Aceștia sunt împărțiți în grupe de câte patru, respectând regulile, iar de la antrenament merg direct la hotelul unde sunt cazați pe durata celor două săptămâni de cantonament”.

UTA, CS Mioveni și Campionii FC Argeș se antrenează și ele, în grupuri de câte patru jucători

În tot acest timp, pe lângă Rapid, la antrenamente au revenit și alte trei echipe care vor evolua în play-off-ul Ligii 2 și se vor lupta pentru promovarea în Liga 1.

CS Mioveni a fost prima, UTA Arad a urmat-o, iar apoi a revenit pe teren și Campionii FC Argeș. Toate respectă regulile protocolului și se antrenează în grupuri formate din cel mult patru jucători.

Petrolul se reunește astăzi, 25 mai, iar Turris Oltul va începe pregătirea la 1 iunie.

Sursa: Liga2.ro

10 comentarii

  1. Furat startul ,fura puncte ,fura imagine ,fura ce le cade bine ! Rapid în ciuda numelui nu e o echipa mare Are renumele cartierului CFR-ist cu bune dar și cu rele Punctul lor forte sta in statutul de echipa a celor necăjiți de traiul zilnic în istorie. Nu a beneficiat de sprijinul guvernanților nici pe timpul omului cu afecțiune pentru ei ,Gheorghiu-Dej . Asta le-a creat renumele de echipa curata Nu și în prezent. În loc să lucreze la perfecționarea lotului ,caută ,,portite” care sa atenueze nereușitele tehnice Sa vedem cu ce rezultat

    0
    0
  2. Cloca FRF nu se autosesizeaza ce fac franarii bucuresteni si sa-i sanctioneze pe furaciosi….Daca nu ar promova franarii m-as imbata si bucura cel mai tare din ROU……!Balint n-ai valoare daca nu-i bati, ca ei au cam sters cu noi pe jos in tur…… Hai UTA !

    0
    0
    1. Peronescule…UTA a fost stoarsă de putere cînd au jucat cu rapidulețul…Adulți aminte că UTA era la pămînt fizic că au avut grija cloca de hoți și corupți FRF.

      0
      0
  3. Stați liniștiți gunoaiele de mitici nu știu să promoveze nici cu arbitrii…Forever Liga II -a . Alexa nu e antrenor nici măcar bărbat dacă la pocnit peste gură Prodanca ,jucătorii rapidului îl calcă în picioare!

    0
    0
  4. Daca nu sunt stabilite sanctiuni, normal sa nu respecte regulile. Asa ca nu înțeleg de ce noi nu am putut fura la fel startul. Nu-mi place de ei, dar scopul scuza mijloacele iar daca asta ii ajuta cu ceva, înseamnă ca is smecheri si noi fraieri. Ar trebui facut un memoriu sau ceva, sa se indrepte lucrurile astea deoarece FRF-ul inchide ochii pt ca e vorba de Crapid.

    0
    0
  5. rapidisti sant disperati sa promoveze incalca orice procedura ar trebui penalizati ,iar cand celalalte echipe se antrenaza tot efectivul ei sa faca grupe de cate patru cum facem noi acuma cred ca frf ii protejeaza pe rapidisti….forza uta

    0
    0
  6. Unde scrie despre vreo sanctiune?Asa ca Rapid isi face propriile reguli….Impune propuneri,face presiuni,persifleaza pe toata lumea…..
    Dar cine ar avea curajul sa intervina?Lasa ca sa le mai dam minim 3 si ulterior „joc de glezne”
    „Legea este prost facuta,c…tii f.t in loc sa puta…”….Si iata ca oficial,cu toate ca deja si televiziunile amendeaza acest abuz,nimeni si nimic…..Moderatorii,Ilie Dumitrescu,Craciunescu,Coman,Sandoi,de restul antrenorasilor nu ma intereseaza….
    Taci acum(iar si din nou),suporti…te lupti cu morile de vant ca sa fi obisnuit la ce va urma…..Serios?
    Trebuie cumva dat peste gura tuturor!Parerea mea ca acest fapt va fi pe teren!
    Hai baietii nostri!
    HAI UTA!!!!!
    Hai UTA!

    0
    0
  7. burleanu auzi e problema mare cu trenul ia masuri omule sau
    Nimnea nu are vina
    Noi jucam in carantina
    Nu ne pasa nici de voi
    stropim pe toti cu noroi

    sanctiune -3 puncta si toata lumea e multumita

    0
    0
  8. vai am uitat refrenul

    giu giulesci giu giulesci
    in ce lume tu traiesci

    numai sa nu se giugiuleasca si la fluier

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button