UTA Arad

UTA are și contractual tot lotul valid pentru play-off, mâine e programată a doua testare pentru coronavirus





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc și CS Mioveni au strâns cel mai repede rândurile când a venit vorba despre reunirea lotului în condițiile impuse prin protocol de sănătate conceput de Ministerul Tineretului și Sportului și avizat de Ministerul Sânătății și cel al Afacerilor Interne. Vorbim practic despre primele clasate în Liga 2-a, care nu au cazuri de infectare cu coronavirus, sau cel puțin asta au spus primele teste făcute.

Utiștii chiar vor fi retestați mâine dimineață, dar de această dată, fiindcă nu pot părăsi Hotelul Subcetate conform protocolului, vor primi vizita angajaților DSP. Ultima testare va fi făcută peste alte 7 zile, iar dacă și la aceasta jucătorii și antrenorii ies negativi, teoretic, se pot demara antrenamentele colective. Vă reamintim că acum Laszlo Balint și colaboratorii săi se ocupă doar de grupe formate de câte patru jucători.

Altfel, să mai spunem că în acest weekend au fost rezolvate și cele câteva situații contractuale ce necesitau renegocierea după data de 30 iunie. Un rol important a avut Bogdan Apostu, care s-a așezat la masă cu conducerea utistă pentru a clartifica situația fotbaliștilor pe care-i reprezintă, iar aceștia formează în proporție de 80% lotul actual al liderului ligii secunde.

Așadar, UTA are și din punct de vedere contractual lotul valid pentru play-offul ligii secunde ce va debuta, dacă nu apar situații neprevăzue legate de pandemia de coronavirus, pe 4 iulie.









3 comentarii

  1. Timpul aduna clipele și le duce pe nesimțite ,spre 4 iulie !! Lotul se reîncărca mai degrabă pentru ciocniri emoționale de tip Richter ! Fotbalul nu a fost uitat ,nici condiția fizică ,dar a intervenit un. virus care parcă a umblat și la onoare . Așa e și pe la seism . Unii netrebnici calca avutul unor case. onorabile ,după o viața de munca . Ne este dor de fotbal ,de echipa ,de performanta lor !! Cu răbdare vom reveni de unde am plecat ! Hai UTA. !!

    0
    0
  2. HAI BAIETII , VA DORESC MULTATA INCREDERE si AMBITIE pt. a PROMOVA in LIGA1a pt. A NE FACE FERICITI , PT. A ADUCE UTA ARAD ACOLO UNDE II ESTE LOCUL IN ELITA FOTBALULUI ROMANESC !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! ARATATI-LE CA, SUNTETI MAI BUNI CA EI !!!

    0
    0
  3. La o adica,toti stiu,fara echivoc, nedreptatea facuta noua!Chiar si acei care aplauda, am impresia ca nu prea dorm bine….Le cam tremura pijamalele….Nu le este totuna…..
    Presiunea nu este pe noi,UTA, ci pe ei,cei care se agata de firul de par…..acela implantat chirurgical…..
    Multumim Apostu,multumim Balint,multumim conducere!
    Cand toti suntem impreuna,la aceeasi caruta,nu ne poate opri nimeni!
    Degetele rasfirate sunt slabe dar adunate, insumeaza un pumn strans!
    Vor mai veni ele lovituri sub centura,stim asta si ne asteptam la mizerii…..
    Degeaba…..UTA este ca si in A!Trebuie sa si ramana acolo!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button