UTA Arad

Trebuia să fie weekendul ultimei etape și al mult doritei sărbători utiste! Balint: „Și jucătorii mi-au semnalat asta, dar i-am trezit rapid la realitate”





Virusul SARS-CoV 2 a schimbat mersul planetei în ultimele trei luni de zile. Cu foarte puține excepții, competițiile fotbalistice s-au oprit și se reiau timid când, în mod normal, trebuia să înceapă vacanța.

În Liga 2-a, concluziile ar fi trebuit trase după acest weekend. UTA era lider autoritar după 24 de etape și, la cum decurgeau lucrurile, arădenii cu greu puteau pierde promovarea în următoarele 14 runde. Sigur, victoria matematică ar fi putut veni și mai repede, însă fanii și jucătorii ar fi dorit să sărbătorească pe malul mării.

„Bătrâna Doamnă” avea deplasare la Constanța, cu Farul, dar realitatea e doar una și anume, aceea că „roș-albii” sunt cantonați la Hotel Subcetate, unde pregătesc play-offul de cinci meciuri, din luna iulie. „Și jucătorii mi-au semnalat faptul că ar fi trebuit să terminăm sezonul astăzi, dar i-am trezit rapid la realitate. I-am conectat și îi mai conectez ori de câte ori este nevoie la ceea ce avem de făcut astăzi și încă două luni de acum înainte. Avem 5 finale în fața noastră, nu avem voie să lăsăm vreun moment garda jos. În rest, nu sunt omul care să vorbească despre situații ipotetice. Dacă era, dacă se întâmpla, ne-am obișnuit deja cu ideea că acest virus ne-a dat viețile și activitatea profesională peste cap. Toată societatea a avut de suferit, nu doar cei din fotbal, este important ce facem de acum înainte, cum ne raportăm la perioada următoare, iar pentru noi urmează zile și săptămâni decisive”, ne-a declarat Laszlo Balint.

Antrenorul utist și colegii săi din stafful tehnic au condus și în această dimineață un antrenament. De la intrarea „roș-albilor” în cantonament, pe 19 mai, nu a fost zi fără ca terenurile de pe „Motorul” să fie utilizate la capacitate maximă, pe grupe de fotbaliști. Și astăzi, la cel mai relaxant antrenament de la reunire, Buhăcianu și colegii săi au jucat tenis cu piciorul pe perechi.

Mâine dimineață, e programată cea de-a treia testare pentru coronavirus, iar dacă rezultatele sunt negative se trece la etapa ședințelor de pregătire colective. Mai mult, de marți, utiștii se pot întoarce în sânul familiilor lor după cele două săptămâni de izolare totală, între Hotelul Subcetate și baza sportivă „Motorul”. Altfel, măsurile din protocolul pe sănătate rămân valabile când vine vorba despre procesul de pregătire.

6 comentarii

  1. Nu se mai poate pierde locul 1, numai daca am alerga cu spatele inainte sau daca jucatorii ar folosi celalalt picior, nu cel de baza in actiunile lor pe teren,si portarul ar sta cu spatele la suprafata de joc.Suntem ca si promovati cu toate piedicile care ni se pun.Haide UTA.Pentru ut-isti doar UTA conteaza.Pana in iulie ,august se va liberaliza si accesul spectatorilor la stadion,macar 30 % din capacitate.UTA,ARAD,VICTORII,PROMOVARE !

    0
    0
  2. Asata este, sper ca, BALINT sa ii pregateasca foarte bine si sa ii motiveze la fel de foarte bine pt. a ataca promovarea !!! Sper ca UTA sa nu aiba probleme cu arbitrajele !!! SUCCES BAIETII , FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD

    0
    0
    1. Dupa SF-ul tau,probabil ca ti-l imaginezi din nou pe Haidiner la fiecare delegare….Cum adica sa atacam iar promovarea?Dar unde suntem?Pe locurile dubioase?Cersetori?
      Cand te vei trezi?Aici nu este Targovistea,promovata din greseala,cu hei-rupism,din lipsa de alternativa in dauna segregatelor ilfovene?
      Sa atace UTA promovarea?????Ha,ha,ha……Daca nu ar fi comic ceea ce scrii,ar fi de-a dreptul tragic…..Poate ca ti-a soptit mereu acel personaj de care spunea-i…”lasa ca il sun eu”…..:-)))))Pai nu l-ai sunat inca?

      0
      0
  3. Nu suntem promovați! Mare atenție! Pierzi primele 2 meciuri intri în vrie și greu îți ieși dintr-o pasă proasta, contează enorm primul meci, dacă îl castigam suntem favoriți clar, dar nici atunci nu suntem promovați! De acum ai doar meciuri grele cu adversari pe care nu i_ai învins exceptând petrolul dar și ăia o echipă bună! Diferență de 11 puncte sa făcut cu echipele mici, care de acum nu mai sunt! Asa că băieți nu va culcați pe o ureche, chiar dacă toți adversarii vă declară promovați deja, poate sa fie o strategie de a vă adormii!

    0
    0
  4. Mai GIRO !!! Parca ai zis ca, nu mai vorbesti cu mine si numai comentezi comentariile mele ? Iarasi ai inceput sa jignesti ?Ce ai tu Targovistea ?Esti plin numai de mistouri dar nu tine la mine !!! Ce te miri asa cu promovarea ? Nu sii ce vorbesti , vez tu ca UTA. este deja promovata ? S-au jucat cumva meciurile si stii deja pronosticul ca mama omida ? Auzi !!! Daca tot te iei de mine ca asa iti place tie, DE CE NU TE IEI SI DE CEL CARE SI-A SCRIS PAREREA IN PRIVINTA PROMOVARII VICTOR PT. CA A SCRIS CEEA CE AM SRIS SI EU SI INCA TI-a DAT SI DETALII , UN OM CARE VEDE LUCRURILE GANDITE !!! TOT COMI ESTE SI EL S-AU ALTII CARE NU SUNT DEACORD CU TINE ? Nu MI-AI RASPUNS DE ACEL PERSONAJ PE CARE IL SUN EU ? ORI POATE AI VISAT ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button