UTA Arad

„Ultrașii” utiști îl văd pe „faraonul” Falcă în aceeași barcă cu Burleanu: ”Conducerea clubului să rămân fermă pe poziție și să apeleze la TAS!”





Gheorghe Falcă s-a erijat mereu în susținătorul numărul unu al „Bătrânei Doamne”, însă suporterii l-au perceput mereu altfel. Până la urmă, tot ceea ce a făcut fostul primar a fost să gireze sprijinul din bani publici, după „rețeta” din multe alte orașe. Ba chiar, am spune, nu s-a complicat deloc, agreând finanțarea pe bază de proiecte nerambursabile, ce limitează unele cheltuieli și nu acoperă toate lunile anului.

Altfel, au fost destule episoade în care Falcă s-a pus împotriva intereselor echipei emblemă a orașului, chestiunea construcției noii arene „Francisc Neuman” de 6 ani de zile încoace fiind cea mai deranjantă dintre toate. Acum susținătorii „roș-albilor” au aflat că actualul europarlamentar al Aradului le-ar fi sugerat conducătorilor clubului UTA să nu îl reclame pe Burleanu și FRF-ul la TAS în „speța” înjumătățirii punctelor înainte de play-offul ligii secunde.

Respectând distanțarea socială, în aer liber, „ultrașii” arădeni au transmis un mesaj…pe pânză: ”Din spatele cortinei apare o nouă colaborare: Burleanu și faraonul – militanți anti promovare, pregătesc manevre de intimidare!”, este mesajul de pe bannerele fanilor.

Până una alta, „oficialii” arădeni au anunțat că acțiunea la TAS va fi înaintată în zilele ce urmează prin intermediul unei Case de avocatură din Cluj. Bineînțeles, fanii încurajează demersul: ”Îndemnăm conducerea clubului UTA să rămână fermă pe poziție în ceea ce privește decizia de a cere dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Știm că, în aceste momente, se fac presiuni asupra reprezentanților echipei ca să cedeze și ni se pun piedici din toate părțile, dar vrem ca prin acest mesaj să le transmitem că noi, peluza, dar și simpli suporteri le vom fi alături în această luptă!”, se mai menţionează pe pagina de Facebook al celor de la Ultras Arad.

Printr-o informare postată pe site-ul oficial, clubul UTA risipește temerile suporterilor: ”Informăm suflarea utistă că nu am abandonat ideea de a ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne hotărârea reluării campionatului ligii secunde cu punctele înjumătățite. Contrar zvonurilor apărute în media, nu au existat niciun fel de presiuni asupra noastră în acest sens”.

8 comentarii

  1. …piedici din toate părțile…puteți argumenta vă rog? Știam de infectul de Burleanu și cloaca lui de hoți dar care Sint ceilalți?

    0
    0
  2. Mike- mouse ,eu văd că tu nu gîndesti ,din toate părțile înseamnă mult mai mult.pe lîngă faraon și FRF înseamnă că mai sint și alții care nu Sint de acord.

    0
    0
  3. Pe vremuri știu că că arbitri care ne dezonorau erau alergați pe calea ferată până la ieșirea din oraș. Cu nenorocitul ăsta de oltean Falcă nu putem face la fel., să-l scoatem din oraș odată pentru totdeauna.

    0
    0
  4. Au declarat si ce i de la uta ca nimeni nu le a pus vreo piedică sa nu meargă la tas deci nunai aruncati din astea asa sa faceti cearta burleanu a zis e dreptul lor să meargă noi frf vom.pune în aplicare ce spune tas

    0
    0
    1. Știm cu toții că orice mișcă in țara asta este impus politic chiar și cei din mediul privat care investesc in fotbal s-au lovit de obstacolele acestea politice, deci clubul UTA a declarat că nu au fost presați să retragă plângerea la TAS ptr că altfel se Închide fluxul de bani primiți prin proiectele depuse, faraonul și urmașii lui având grijă de asta.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button