UTA Arad

Planuri date din nou peste cap: CFR Cluj joacă sâmbătă, la Botoșani și nu o mai poate găzdui pe UTA în amical





Pur și simplu, utiștii nu au deloc noroc în găsirea unor parteneri de amicale în vederea pregătirii play-offului ligii secunde la fotbal. Contra Szegedului au contat restricțiile de deplasare peste Graniță, dar și faptul că maghiarii doreau să ducă data testului spre luna iulie, apoi verificările cu Progresul Pecica și Șoimii Lipova au căzut fiindcă jucătorii divizionarelor terțe s-ar fi prezentat netestați pentru coronavirus. Tot datorită virusului SARS-CoV-2, descoperit la medicul celor de la FC Botoșani în urmă cu 6 zile, s-a ivit posibilitatea unui amical cu campioana CFR Cluj, în acest weekend, însă și acesta a căzut în cele din urmă

Jucătorii lui Marius Croitoru au efectuat, marţi dimineaţă, testele pentru depistarea coronavirusului, iar acestea au fost negative. Astfel, echipa pregătită de Marius Croitoru a revenit la antrenamente şi: ”FC Botoșani va juca sâmbătă, 20 iunie, ora 20.00, partida cu CFR Cluj de pe propriul teren, contând pentru etapa a 4-a play-off. Marți, 23 iunie, cu începere de la ora 20.00, FC Botoșani va disputa la Craiova, cu Universitatea, meciul restant din etapa a 3-a play-off. În fine, partida din etapa a 5-a play-off, dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani va avea loc vineri, 26 iunie, cu începere de la ora 20.00” – e anunțul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În aceste condiţii, amicalul campioanei cu UTA, de duminică seară, a căzut! „Ieri am avut discuții cu fostul meu coleg de echipă, Cristi Panin, prin care am stabilit anumite detalii legate de un meci amical pe care să-l jucăm duminică la Cluj, cu CFR-ul. Însă, astăzi, tot el mi-a confirmat faptul că partida Botoșani – CFR a fost programată sâmbătă și trebuie să anulăm totul. Ne conformăm, nu avem ce face, probabil vom face un simplu antrenament mai tare în locul acestui amical ce ar fi venit foarte bine pentru noi. Din păcate, nu văd cu cine am mai putea juca vreun amical până la meciul cu Petrolul, de pe 4 iulie”, ne-a declarat Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”.









14 comentarii

  1. Pacat, ar fi fost un test extrem de benefic pt. baietii !!! Asta este, se merge inainte cu ambitie si mentalitate de invingatori . FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD , HAI BAIETII !!!

    0
    0
  2. GIRO !? Faci ce faci si dinou te iei de mine si ma jignesti ? De ce ? Te-am injurat ,ti-am vorbit cumva urat ? Nu cred, de ce ca, nu sunt deacord cu tine despre ceea ce spui tu despre UTA. ? DINOU IMI SCOTI OCHII CU ARTICOLELE PE CARE MI LE -AI TRIMES PRIN POSTA ? DE CE INDUCI LUMEA IN EROARE SA PICI TU IN PICIOARE SI SA VORBESTI URAT DE MINE ? DOAR TI-AM MAI SPUS MAI OMULE !!! DACA ITI PARE RAU, TI LE TRIMET INAPOI, DOAR A FOST PLACEREA TA , VORBA LUI CIPRI FLO, TARE ITI MAI PLACE SA SCOTI OCHII !!! URAT GEST DIN PARTEA TA, MA ASTEPTAM CA AM IN FATA UN OM DE TREABA DAR M-AM INSELAT !!!!

    0
    0
    1. @Nelu Targoviste…..nu ma simt deloc rusinat despre ceea ce ma acuzi….Orice discutie pro sau contra se poate purta civilizat…..Nu unul sa incerce cumva sa poarte un dialog si celalalt sa urle necontenit….
      Este parerea ta,pur personala cine si pe care a jignit telefonic…Daca aveai ceva de vorbit ulterior,dupa ce te calmai,ma sunai din nou si o lamuream intre noi,simplu….
      La revedere…sa ai multa sanatate,alaturi de cei dragi tie, telul nostru si dorinta sa ramana pana la urma una comuna:UTA in prima liga si sa ramana acolo pana la adanci batraneti!

      0
      0
    2. Si daca tot vrei sa fii gura sparta….cum de tu nu poti fi contactat,doar dupa ce treci de filtrul caudin al sotiei,Maresal?…..Sarut-mana doamna….pot vorbi cu Nelu?..Stai sa vad,cine sunteti,ce doriti cu el?….Nelule…Te cauta cineva…..”Ce treaba aveti cu el”?
      Hai mai Nelule….Pe bune?Te rog sa nu ma provoci…..ca sa nu rada lumea de tine….Nasol,rau…
      Cine ma suna la meciuri mereu?Eu pe tine sau tu pe mine?
      Mai baiatule….temperaza-ti scrierile fata de mine….Cu ce te-ai inselat?
      Nu mai bate campii….”Lasa ca sun eu pe seful galeriei” spunea-i….
      Ceva noutati?Poate ne spui tu….Noi suntem absenti total…..

      0
      0
      1. Giro ori Girofar cum te-oi numi mai termina cu prostiile astea, pe acest site vrem sa scriem și sa vedem comentarii despre UTA ori alte echipe din sportul arădean nu despre familia unuia sau altuia, ok moșule? Deja sari calul cu prostiile tale de grupa mica de la creșă.

        0
        0
        1. @Cipri Flo,nu ma jigni te rog…Eu te-as sfatui momentan sa iti tii gura,daca nu stii despre ce este vorba….Am apreciat mereu,enorm,suporteri din tara, fara anumite posibilitati si am considerat ca fac un bine,ca sa le trimit,una alta….Se pare ca vorba „facerea de bine este futere de mama”,nu este uitata…..
          In vecii vecilor nu voi mai face asa ceva….Niciodata!
          Nu comentez in plus…..mai devreme sau mai mai tarziu,te injura,te balacaresc….Da….prost am fost…..I s-a gatat palinka trimisa….

          0
          0
          1. Du-te si te cauta , omule, ca esti pe aratura!
            Te-a rugat omul ala sa ii trimiti ceva? Nu! Atentie , ce ai facut nu e din bunatate ci din grandomanie, sa vada lumea cat de bazat esti tu. Dovada? Acum il balacaresti pt o sapca, un fular si o palinca.
            Domnule Nelu, pe viitor, nu te mai baga in troaca pt ca exista riscul sa te manance porcii!

            0
            0
          2. Giro-Girofar mare atenție cui îi spui să-și țină gura, ok? Cu ce te-am jignit? Și încă ceva, dă liniștea mai tare ca prea multa gargara faci pe aici. 🚦

            0
            0
  3. De ce nu spui tu GIRO , de la ce a pornit supararea ta de copil de clasa 1a ,pe mine ? Ca sa stie oamenii de ce ma tot jignesti !!! De ce ocolesti adevarul ? O sa le spun eu ca tu te-ai suparat pe mine datorita controversei in ceea ce priveste UTA. de a da in judecata la TAS , FRF eu spunandu-ti ca foarte bine face UTA. pt.ceea ce s-a intamplat cu injumatatirea punctelor , iar tu ti-ai spus parerea ta ca nu se poate asa ceva si ca pe UTA. o costa mii de euro si daca ai vazut ca te contrazic fiind o discutie mai aprinsa bineanteles in limitele normalului, tu ce ai zis ? Sa sii ca iti inchid telefonul si la-i inchis nesuportand sa fi contrazis de mine !? Si apoi ce a urmat ? A urmat REPROSURILE LA ADRESA MEA CU JIGNIRI SI SCOS OCHII CA, VEZI MA CA TI-AM TRIMES PE BANII MEI PRODUSE, ARTICOLE DE LA UTA !!! ESTE NORMAL CE FACI TU ? SA CAUT ADRESA TA PRIN CASA PE UNDE AM PUSO SI TI LE TRIMIT INAPOI LA ARAD DACA TOT INSISTI !!! ORICUM URAT DIN PARTEA TA , ESTI UN OM CARE ITI PLACE SA JIGNESTI PE ORICINE ESTE IMPOTRIVA OPINIILOR TALLE IN CEEA CE PRIVESTE UTA, TU LE STII PE TOATE , AM UITAT CA, TU ESTI ANGAJATUL UTA-ei !!!

    0
    0
  4. Bai tu nu esti zdravan la cap ? Ce treaba are sotia cu cearta dintre noi ? Bai omule, in primul rand este telefonul sotiei ,,telefonul meu nu mai merge si mi-am luat altul nou mai baiatule !!! Si daca te-a intrebat cine esti ca nu stia cu cine vorbeste, nu era normal sa te intrebe DESTEPTULE CARE ESTi , NU ITI ESTE RUSINE SA BAGI DE LA TINE IMBARLIGATORULE MINCINOS CE ESTI !!! MAI OMULE, ESTI SANATOS LA CAPATANA AIA ? CUM ADICA SA STAU IN BANCA MEA SI SA NU TE PROVOC ? ADICA CE VREI SA SPUI CA NU TE INTELEG S-AU ABEREZI, ? VEZI-TI DE TREABA TA MAI AROGANTULE CA , ASA FACI CU TOTI OAMENII ASTIA CARE SCRIU ACEST SAIT SI CHIAR UNII CHIAR TE-A PREVENIT SA STAI IN BANCA TA CA PREA VORBESTI URAT !!!CE SEF DE GALERIE AM SUNAT EU MA, ESTI CHIAR DUS DE TOT !!! SI NU-MI SPUNE TU MAI BAIATULE CA AM NISTE ANI IN FATA TA, SE VEDE CARACTERUL TAU INJOSIT !!! INTR-UN CUVANT VEZI-TI DE TREABA TA, AI ZIS CA AI TERMINATl, TERMINA NU MAI BALACARI AIUREA DESPRE MINE, VEZI-TI DE TREBURILE TALE DE ZI CU ZI !!!

    0
    0
  5. Cete supara mai GIRO ? Adevarul spus de CIPRI FLO ? Pai nu este asa , omul ti-a spus sa stai in banca ta, te-a rugat frumos sa nu mai intri in treburi de familie in numele UTA.-ei ,ti-a spus ca deja ai sarit calul cu prostiile tale de doi lei de cea mai joasa speta !!! Si sa vezi cat de ridicol esti !!! Mi-ai trimes in acel colet si palinca , ca a fost placerea ta, bun si ti-am multumit pt. asta ,a fost gestul tau frumos din partea ta, dar acum ataci dinou miseleste si imi scoti ochii ? Vai de capul tau, nu se face asa ceva !!! De ce ii spui lui CIPRI FLO sa isi tina gura, de ce ca, omul a vazut ce fel de om esti !!! Cica ai fost un prost, vai de capul tau, bine ca recunosti , parca ti-am luat caii de la bicicleta mai omule !!! Mai intai ,la anii tai, MAI MEDITEAZA SA NU MAI FII ASA DE AROGANT CU TOATA LUMEA SI SI INVATA SA FII MAI CU RESPECT DACA NU AI INVATAT PANA ACUMA , REVIZUIESTE-TI VOCABULARUL ALA INFECT PE CARE IL AI , TU NU VEZI CA NU SUPORTI SA ITI ZICA NIMENI NIMIC CA, GATA AI SI SARIT LA JIGNIRI !? DELOC NU VREI SA TE SCHIMBI IN BINESI ASTA O SA ITI DAUNEZE MULT IN ALTE RELATII CU ALTI OAMENI !!!

    0
    0
  6. Da BONETTI, inclin sa cred ca, mi-a trimes aceste cadouri din grandomanie, astfel nu inteleg de ce sa te superi aiurea in tranvai pt. niste controverse referitor la subiectul UTA. merge la TAS si daca eu iti respect parerea dar eu am alta parere si tu pe chestia asta inventezi tot felul de tampenii pt. ca nu esti deacord, asta este de noaptea mintii si sa spui , ba omule ? Sa stii ca iti iau jucariile pe care ti le-am dat ca, nu esti deacord cu mine ?! Eu am incercat sa vorbesc cu el dupa acest sait ca orice om de buna credinta despre UTA. si sa stii ca la inceput acest GIRO tot asa imi vorbea de sus dar cu timpul omul s-a convins si ne-am sunat reciproc pt. a discuta lafiecare meci disputat de UTA. si apoi el zice ca sunt om de treba si s-a oferit sa imi trimeata aceste cadouri iar dupa un timp s-a sucit !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button