UTA Arad

Suporterii arădeni sunt așteptați în Piața Avram Iancu pentru…UTA – Petrolul





Peste cinci zile, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc începe sprintul spre Liga 1. Arădenii pornesc din block-start având cu 5, respectiv 6 puncte mai mult decât partenerele sale de întrecere, în play-offul Ligii a 2-a, prima finală fiind programată sâmbătă, de la ora 17, pe arena „Motorul”, cu Petrolul Ploiești.

Cum autoritățile nu permit încă accesul spectatorilor pe stadioane, considerând că epidemia de coronavirus nu a fost cu totul depășită, clubul UTA s-a gândit, totuși, să-i adune pe fanii „roș-albilor” în fața unui ecran mare, la meci. „Pe lângă ideea de a oferi bilete pentru arena virtuală la meciul cu Petrolul, clubul nostru s-a gândit să creeze o punte între echipă și fani și prin chemarea acestora la un spectacol fotbalistic în aer liber. Sigur, ne pare rău susținătorii noștri nu vor fi fizic pe arena <<Motorul>>, dar 500 dintre ei, atât cât ne permite legea, vor putea vedea în direct partida pe un LED amplasat în Piața Avram Iancu. Îi mulțumim Primăriei pentru că a răspuns pozitiv și foarte rapid solicitării noastre, în acest moment avem toate avizele necesare. Hidratarea fanilor va fi asigurată de comercianții din zona Pieței, iar cu restul detaliilor organizatorice vom reveni în zilele ce urmează”, ne-a declarat Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA.

Primarul interimar, Călin Bibarț, a confirmat, la rându-i oraganizarea evenimentului de sâmbătă după-amiază, adăugând următoarele: „E o normalitate și o gândim și pentru următoarele meciuri. Facem primul pas spre Liga 1, indiferent de câte piedici ne vor mai pune miticii, ca s-o spun pe aia dreaptă”. 

14 comentarii

  1. Ce idiotenie sa nu nu lasi tu 500 de oameni pe stadioane, dar ii lasi la spectacole, in sali sau locuri mult mai mici ! Oricum, buna initiativa !

    0
    0
    1. Despre stadion aveți dreptate. Dar ironia
      dvs e clara. Cumva va considerati mitic?
      Eu zic dacă ne uitam puțin în istorie vom observa ca tradarea și smecheria întotdeauna a venit din sudul României. O confirma și o formație celebra din România într-una din piesele lor! bug mafia, citez ” ACOLO UNDE SOARELE RĂSARE DOAR DACĂ ÎL PLĂTEȘTI” desigur este vorba de bucuresti.
      Din păcate adevărul este ca Bucureștiul mereu a tras sforile cu Regatul iar Ardealul și banatul mereu a fost neglijat și furat în toate domeniile.
      Iar acum va revoltați ca va zicem mitici…..?!
      Eu va propun încă o data…. Făceți-vă domnilor campionat separat, acolo cu satele din jurul vostru și jucați numai derbyuri între voi. Asa măcar nu ne mai luați punctele muncite pe teren!

      0
      0
      1. Despre stadion era vorba. Si daca tot va place termenul as zice ca avem si noi miticii nostri.
        Boc si Ciorbea, de exemplu, la ce categorie intra? Mitici prin adoptie, ca doar sunt ardeleni neaosi?

        0
        0
      2. Io as zice atat,si de fapt ,nici nu-i vorba mea?: ” Prostu’, nu-i prost destul, daca nu-i si…fudul” Ne cam plangem de vina, tot altii is de vina, da’ adevaru’ e ca Pamantu’ se ” invarteste”?.Si daca ratezi garile, nu prea te mai urci in tren! Alegerile,locale, le-am facut INTOTDEAUNA NOI! Poate la o siesta, stam si ne mai gandim si noi.Chiar daca vorba zice ca dupa 10 incercari, aradanu’ taie o data, CHIAR TREBUIE s-o facem.Si, din pacate, nu se prea iveste luminita.Oare cator aradeni le convine ce se intampla cu orasul? Da’ e mai simplu si la indemana, sa gasesti un acar sau un tzap…Chiar credeti ca sunt importante injuriile? Sa ne uitam in oglinda si sa ne trezim!
        HAIDE UTA!!!

        0
        0
  2. Tot citesc si nu sunt lamurit absolut deloc…..Am abonamente,cumpar si aceste bilete virtuale de sustinere,pentru ca asa simt eu ca imi fac datoria minima fata de echipa de suflet,de cand ma stiu….Si tot nu e sigur ca am loc in Piata Avram Iancu,in limita de 500 persoane?
    In paralel,daca mergeti sa vedeti terasele de la Perla,Belvedere,Ratio,zilnic(nu doar weekend)…acolo este furnicar….Nas in nas…formatii de muzica,etc….
    Poate ca scriu o idiotenie….Vrem ecranul mare,cumva,in parcarea Arenei Motorul…acolo incapem mult mai multi in conditii legale de distantare si sunt ferm convins ca vocile noastre se vor auzi pana pe teren….Sa stie baietii ca suntem foarte aproape de ei….Poate ne ajuta si domnul acela care filmeaza cu drona profesionala….
    Si ce daca timp de 3-4 ore,se deviaza circulatia doar pe banda de intrare dinspre Timisoara,sau prin spate,pe Schmeltzer?Pentru orice alt eveniment se poate inchide circulatia,etc…….Pentru UTA,nu s-ar putea?
    Macar sa putem cumva sa fim acolo,cat mai aproape de ei…Au nevoie baietii de noi…si asa morile vantului sunt mereu contra noastra….

    0
    0
    1. Corecta propunerea lui Giro. se poate monta un ecran mare in parcare la Motorul, si de acoo incurajarile…se aud

      0
      0
  3. Lăsați ca e bine si in piata avram iancu multi or sa se uite la meci la pub la uta , suntem un popor de nemulțumiți auzi tu vor acum sa puna la motorul în fața tv

    0
    0
  4. RUGAMINTEA MEA,UMILA, este sa ne uitam la declaratiile celor doi…Diferenta de exprimare, si in plus, domnul Meszar a zis clar!( chiar daca n-ar fi adevarat) ca nu doreste sa fie implicata imaginea UTA, in campania electorala.Chestie de IQ…?
    HAIDE UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button