Fotbal judetean

Zăbraniul a demarat preparativele pentru barajul de promovare în Liga 3-a: „Am așteptat demult acest moment”





Avem și a treia formație arădeană reunită după epidemia de coronavirus ce a oprit sportul și fotbalul în această primăvară. După UTA și Pecica, Dorel Mutică a sunat adunarea la Victoria Zăbrani, echipa ce va prezenta Aradul la barajul în trei pentru promovare în Liga 3-a, cu campioanele județelor Gorjși Caraș-Severin. A fost o reunire inedită, date fiind normele sanitare impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

În ciuda faptului că au fost nevoiți să alerge în grupuri și să nu se apropie prea mult unii de alții, cei de la Zăbrani au întreținut o atmosferă destinsă la revederea, după trei luni și jumătate pe „dreptunghiul verde”. Am așteptat demult acest moment, după aproape 4 luni de pauză. Azi am început pregătirea în vederea susținerii barajului cu cel două reprezentante ale județelor Caraș și Gorj, pe care în momentul de față nu le știm. Sigur pentru început ne-am adunat 15 jucători pe care i-am împărțit în două serii. Avem și câteva absențe,  doi băieți care nu s-au întors din concediu. Apoi, pe Ionuț Pașcu îl așteptăm să vină de acasă, de la Sighetul Marmației, pe miercuri. Însă, cel mai important lucru este că am început pregătirea după atâta pauză. Respectăm  normele impuse de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, băieții au înțeles și ne supunem acestora. Este puțin mai greu însă nu avem de ales. Vă dați seama cât e de neplăcut ca după un antrenament făcut la 32 de grade Celsius să nu poți face un duș, dar trebuie să ne conformăm. Am legat și primul joc de pregătire pe data de 18 iulie, cu colegii și prietenii noștri din Tomnatic, una din echipele bune din Liga 4-a Timiș, urmând să mai legăm un test, pe 25, dar asta în funcție de ce decizii se vor lua în continuare în privința protocolului și de cum vor evolua, probabil, lucrurile cu pandemia”, a declarat Mutică.

La finalul ședinței de pregătire de aseară, conducerea clubului și vestiarul au avut o discuție despre ceea ce urmează în următoarea lună, una importantă pentru istoria clubului, ce ar putea promova în premieră pe scena a treia a fotbalului românesc.









Un comentariu

  1. Bătaie de joc pandemia ne meritam.soarta adica la strand e voie piscină etc si la sport după antrenament rămâi transpirat ca nu e voie duș din pacate rau sa ajuns sa ascultam ce ni se impune , în malluri e plin de oameni in loc închis si pe stadion nu e voie macar 500 de oamenii vb aia si e in aer liber

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button