Liga a 2-aUTA AradzTOP ARTICOLE

Meciul UTA – Petrolul, ca și amânat! Jucători ai ploieștenilor au ieșit pozitiv la coronavirus





După ce Dinamo și FC Botoșani au ratat startul în play-out-ul, respectiv play-off-ul Ligii 1, în momentul repornirii competițiilor, din cauza unor cazuri de infectare cu COVID-19, iată că nici Liga a II-a nu scapă de probleme. La ultima testare înainte de primul joc oficial din play-off-ul de promovare în Liga 1, jucători ai echipei Petrolul Ploiești au fost depistați pozitiv, astfel că partida de sâmbătă cu UTA nu poate fi organizată.

Potrivit surselor Liga2.ro, cel puțin cinci jucători ai echipei Petrolul au ieșit pozitivi la testarea împotriva SARS-CoV-2 efectuată miercuri și ale căror rezultate au ieșit astăzi, cu o zi înainte de plecarea spre Arad, acolo unde sâmbătă, de la ora 17:00, echipa antrenată de Costel Enache avea programat joc cu liderul UTA Arad.

Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, a comentat știrea pentru GSP.ro: „Acum am aflat și noi, suntem surprinși, eram gata de meci. Ne pare rău să auzim așa ceva, nu e incomod doar pentru Petrolul, cât și pentru noi și tot fotbalul românesc. Toată lumea trebuie să fie atentă în continuare, mai ales că nu ne mai ajută nici calendarul. 

Și la Liga 1 și la Liga 2 se joacă deja foarte comprimat și orice veste de acest gen dă totul peste cap. Le dorim sănătate celor de la Petrolul, sperăm să fie totul în regulă. Am înțeles și noi că vor repeta testul, ar fi bine să fie doar o alarmă falsă. Iată că eram pregătiți de meci și acum trebuie să ne facem antrenamentele și să ne pregătim de următorul joc. Nu avem ce face, nimeni nu și-a dorit așa ceva. Acum așteptăm reluarea campionatului”, a declarat Balint.

30 comentarii

    1. Daca situatia asta s-ar fi ivit la UTA la fel ai fi gandit?. Nu uita ca si utistii si-au dorit amicale, unul fiind aproape de a se si juca.

      0
      0
      1. nu conteaza discutam pe realitate nu pe avioane frf trebuie sa penalizeze petrolul sa nu uitam ca si rapid si a batut joc de reguli au jucat amicale au ignorat riscul..3-0 la masa verde deja uta va avea de suferit din cauza celor de la petrolul!

        0
        0
  1. Ne pare rău, le dorim sănătate! Am asteptat acest meci dar iată…au jucat și cateva meciuri amicale, bucurie mare dar acum trebuie 14 zile de carantină. De acolo ies cum ies, pierd tot bagajul de antrenament. UTA, in prima fază a fost dezavantajată dar iată că acum se bucură de sănătate in tot lotul. În tot răul este si un bine. Totusi eu zic că dacă s-ar fi jucat odată cu liga 1 era deja terminat tot. Nu stiu de ce frf-ul a intârzâiat o lună. S-au încurcat singuri.

    0
    0
    1. „dar iată că acum se bucură de sănătate in tot lotul” Nu zi hop pana n-ai sarit gardul. Stai sa vedem si rezultatele baietilor nostri.

      0
      0
      1. Totuși eu cred că la UTA s-a lucrat serios. Avem cel putin trei oameni de încredere, Meszar, Grădinariu si Balint. Nu poti stii, într-adevăr, dar nu cred că vor fi probleme la UTA.

        0
        0
  2. Petrolul s-a dus 300 de km dus întors la Constanța ,pentru un joc cu tineretul lui Viitorul !! Lipsa de jocuri amicale cu aspectul cel mai grav !! Dacă e adevărat ,ploieștenii nu merita nici compătimire .Este expunere gravă la focare . Bine că nu au ajuns în Arad. Poate TAS sa oprească întrecerea cu ceea ce a promovat federația. Stop joc cu actuala configurație de clasament. Promovare UTA și. Mioveni . Model. Franța. !!

    0
    0
    1. asa zic si eu ma asteptam la asta la fel rapid a incalcat de 2 ori protocolul un lucru e clar competitia nu mai are rost riscam sa infectam alte echipe!

      0
      0
  3. Asa se intimpla cind vrei sa pacalesti competitia si evidenta Trebuia stop joc acum doua luni Cu UTA si Mioveni promovate Ajunse acolo jucind pe teren Din pacate insa unii nu s-au dezbarat de obiceiul de a trage sfori prin biruri ca ei sunt smecherii tarii Asta este rezultatul amicalelor si a dorintei de a fenta regulile Cred ca vom cistiga la TAS si vom termina cu aberatia Frf-ista

    0
    0
  4. Macar pana la ora meciului ( cand va fi sa fie) se mai pot achizitiona bilete, sa se ajunga la borna 5000.

    0
    0
  5. Am auzit cu urechile mele la Radio Bucuresti ca Petrolul are cinci pozitivi si ca echipa a intrat deja …in carantina, Chiar daca vor repeta testul si s-ar infirma stirea,-desi asta nu este posibil-nu va mai fi timp pentru deplasare si meci. Incep complicatiile si singura solutie logica este ca meciurile ce trebuiau jucate sa fie date pierdute cu 3-0. Amanarile vor crea probleme si pentru sezonum viitor

    0
    0
    1. just!e clar ca cei de la petrolul au incalcat protocolul e doar vina lor daca s au infectat iar daca a gresit dsp ul sa plateasca despagubiri petrolului iar uta sa beneficieze de 3_0 la masa verde!

      0
      0
  6. Dar cine mai crede în veridicitatea testelor ăstora?! Nu înțelegeți odată că totul e o mare gogoașă ținută umflată de slugarnicii de la conducere? Totul va fi așa cum vor ei, din păcate!

    0
    0
      1. Nu despre virus e vorba, ci despre ce fac unii cu el! Ca și la alegeri, nu contează cine candidează, contează cine numără voturile. Cel care a inventat testul acesta, un reputat virusolog, a insistat să nu se folosească la asemena cazuri pneumologice cum e Covid! Și e recunoscut lucru că are o mare marjă de eroare!

        0
        0
  7. Problema pe care o vad eu este mult mai dureroasa si ese legata de Liga 1!
    DINAMO trebuie sa ramana in liga1 si cum poate ramane?NUMAI prin INGETAREA CAMPIONATULUI…ligii a 2a!
    Nu promoveaza nimeni,nu pica nimeni!
    Asta este problema!

    0
    0
    1. Sa inteleg ca au inventat aceste cazuri pentru a salva Dinamo de la retrogradare?
      Doamne, mare Gradina mai ai!

      0
      0
      1. dinamo trebuie sa castige meciuri frf a continuat competitile acum e prea tarziu echipele au avut cheltuieli competita va trebui ori inghetata ori continuata cu penalizari pt echipele ce nu au respectat protocolul ca e clar ca cei de la petrolul le au ignorat!

        0
        0
      2. Raul,tu nu traiesti in Romania…Ei pot face orice!
        Asa ca nu fa aprecieri pt altii pt ca eu nu am facut aprecieri la comentarile tale.
        Puteai sa dai un simplu vot negativ fara sa jignesti.

        0
        0
        1. Nu te-am jignit, ma refeream doar la lipsa de logica. Totul e o imensa conspiratie, asta va place sa auziti.

          0
          0
          1. Are logica …nu am spus ca au inventat…spun ca pot sa profite de situatie..
            Ce se intmpla daca mai apare un caz la alta echipa….competita nu poate continua…logic
            Logic…echipa de liga 2 nu poate fii pregatita de baraj…
            Logic…ar fi inghetarea,pt ca incepe Liga 1 si echipele de Liga 2 nu sunt apte sa inceapa la acelasi nivel…
            Era logic sa ia punctele la UTA?Dupa opinia noastra nu…
            De asta spuneam,un simplu NOT OK nu deranjeza dar insinuari deranjeaza.
            Doamne Ajuta!
            HAI UTA!

            0
            0
    2. si iar la tas se va decide asta !e greu de crezut ca tas va accepta asa ceva!asta cu inghetarea mergea daca frf ingheta definitiv competitile fara sa le reia acum nu se mai poate ingheta nimic !competitia va trebui terminata cu penalizari pt echipele ce nu au respectat protocolul si s au infectat!

      0
      0
    3. Ne,ne , ne. Tu in ce ai scris scoti in evidenta o relatie cauza-efect. Adica tot ce se intampla trebuie folosit pt salvarea lui Dinamo. Ceea ce intra iar in sfera conspirationista!

      0
      0
    4. Mda.. E un punct de vedere interesant si adevarat… Cei care au sanctionat postarea ta sunt limitati si nu doresc sa vada si partea intunecata a fotbalului… Sunt semnale ca se incearca tot felul de tertipuri pentru a salva Dinamo de la retrogradare…

      0
      0
  8. PETROLUL a incalcat protocolul ,deci trebuia sa fie 3-0 pt. UTA !!! Burlenica, face ce face si ii scapa si pe gazari de pedeapsa !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button