UTA Arad

Cei 6 „lupi galbeni” – confirmați cu coronavirus și la retestare, utiștii sunt curați





Din informațiile noastre, retestările efectuate de fotbaliștii Petrolului au confirmat faptul că cinci dintre ei, plus un membru din cadrul personalului angajat la club, sunt infectați cu virusul SASR-CoV-2. Partida „lupilor” cu UTA oricum fusese amânată încă de aseară, urmând să fie reprogramată la o dată ulterioară, Burleanu invocând săptămâna 13-19 iulie. Jucătorii prahovenilor, care nu au avut probleme, vor fi retestați miercuri, iar dacă ies tot negativ, atunci pot evolua în etapa a doua a play-offului, contra Rapidului, chiar la Ploiești, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.

În schimb, la Arad, veștile sunt bune. Jucătorii și staff-ul tehnic al UTA-ei au trecut printr-a cincea testare pentru coronavirus și, ca în precedentele rânduri, rezultatele au ieșit negative. Prin urmare, „roș-albii” își văd de pregătirea următorului meci din play-offul ligii secunde, cel cu Turris Turnu Măgurele, de joi, de pe „Motorul”, cu începere de la ora 17.

În altă ordine de idei, inspectorul Direcției de Sănătate Publică Arad  și-a văzut de agenda proprie și a vizitat, astăzi, arena din Aradul Nou, pentru a vedea dacă toate măsurile din protocol sunt respectate ad literam. Chiar dacă UTA – Petrolul a fost amânat, angajatul DSP trebuie să prezinte un raport la Ministerul Sănătății până luni.

2 comentarii

  1. La Petrolul ‘ sunt lucruri triste date publicității. Afara de virus ,sigla și tot ce tine de titulatura aparțin primăriei și sunt date temporar. Primăria a concesionat acestea actualei grupări cu condiția unelor. promovări succesive .Au promovat de jos și anul acesta au promovare obligatorie la A. Altfel totul. revine la primărie cu alt proiect Lucru așteptat de Răchită !! Pe deasupra ar pleca in caz de nereușită și puternicul sponsor. VEOLIA . Glumind am crede in conspirația unei înțelegeri cu virusul. !!

    0
    0
  2. Eu nu ma bucur de problemele altor adversari….Probleme si griji mari la Petrolul….5-6 jucatori scosi din lot,plus unul din staff si altul magazioner..Petrolul,oricat s-ar crede in conspiratii,nu au acest interes…Nu asa se joaca pe teren si repet,imi pare foarte rau,pentru ca ni s-ar fi putut intampla si noua,oricui…dar Petrolul pierde tot,absolut tot….Nume,sigla,palmares daca nu promoveaza,prin clauza clara…Dupa ce jucatorii ies din izolare,altii carantinati,nu mai au timp din nou de antrenamente,etc…
    Cine profita?Bineanteles ca Rapid,iar si din nou….
    Dar asa cum spunem,sa ne uitam mai mult in curtea noastra,nu in alte gradini….Sa ne intereseze capra noastra,nu a vecinilor!
    Bafta UTA….Promovam de pe primul loc!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button