Crisul Chisineu-Criș

Crișul s-a întors în iarbă pentru a menține ștacheta sus și în sezonul ce vine, „Știli” mai „vânează” trei fotbaliști





Trei sunt transferurile confirmate de divizionarele terțe arădene până la această dată, iar două dintre ele le-a realizat Crișul Chișineu Criș. Dacă Lipova l-a adus pe Moise de la Cernavodă, formația din județul nostru ce a completat podiumul seriei a IV-a la „înghețare” i-a „repatriat” pe experimentații Gabriel Siminic și Sebastian Budur.

Cei doi nu au lipsit de la reunirea din această seară, de pe arena „Aurel Ardelean” și au răspuns din nou comenzilor tandemului Adi Abrudean – Remus Lung. Alți 13 jucători de câmp și portarii Zamfir și Pașcalău au transpirat astăzi, iar formula ar putea fi neschimbată tot restul săptămânii. „Suntem în discuții pentru doi juniori, dar și un mijlocaș cu experiență, însă rămâne de văzut dacă vom reuși să-i putem aduce la Criș în zilele ce urmează. I-am regăsit pe băieți bine, toți sunt apți din punct de vedere medical și dornici de muncă. Bineînțeles, respectând toate măsurile de igienă și distanțare cerute de autorități în contextul pandemiei. Ne-a lipsit tuturor fotbalul, mirosul ierbii, ne-am întors pe un gazon foarte bun la Chișineu Criș ce ne face și mai multă poftă de antrenamente. Sigur, ne așteaptă o perioadă grea, căci după etapa de reacomodare la efort urmează cea de încărcare fizică. Vrem să menținem ștacheta ridicată, suntem echipă de podium și vrem să confirmăm parcursul bun din sezonul trecut și din toamnă încolo”, a menționat Adrian Abrudean.

Vă reamintim că echipa din Chișineu Criș s-a despărțit deja de fundașii Mario Codrea și Onuțan și mijlocașii Balla și Ember. Jucătorii prezenți astăzi, la reunire, au aflat din gura managerului Daniel Cherecheși și al președintelui Emilian Lasc cam ceea ce-și dorește clubul în noul sezon, plecând de la faptul că fotbaliștii și-au încasat toate salariile din acest an calendaristic, fie că au făcut-o din fonduri locale sau din cele gurvernamentale puse la dispoziție pe perioada pandemiei de coronavirus.

La finele săptămânii, cel mai probabil la Socodor, Crișul se va afla față în față în cadrul unui amical cu UTA Under 19, echipă ce se pregătește, de o lună de zile, de finalul de sezon în Liga Elitelor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button