Șoimii Lipova

Lipovanii au pus punct vacanței de vară, Moise – singura noutate de la antrenamentul de la Mândruloc! Buta devine concurența lui Iliescu între buturi





După Progresul Pecica, care a intrat în cea de-a treia săptămână de pregătire și restul formațiilor arădene de Liga 3-a au demarat pregătirile pentru noul sezon. Față de verile precedente, după lunga perioadă de inactivitate specifică cauzată de epidemia de coronavirus. antrenorii au nevoie de o săptămână – două în plus pentru a-și readuce elevii într-o formă sportivă și fizică propice competiției. Cu atât mai mult cu cât, cel puțin deocamdată, există restricții în munca lor, atâta timp cât la un antrenament pot participa maxim  zece fotbaliști.

Șoimii Lipova s-a reunit respectând întocmai protocolul. Flavius Sabău, Marius Ciubăncan și Cătălin Bujor au condus prima ședință de pregătire pe terenul din Mândruloc. De altfel, Bujor a aflat că nu va mai lucra și cu Adrian Pădure, care va evolua la FC Hunedoara. „Îi mulțumim pentru perioada petrecută la Lipova, ne pare rău că nu a apucat să evolueze prea mult din motive obiective. Îi dorim multă baftă la Corvinul, e un băiat de viitor, cum, de altfel, este și Raul Buta, cel care îi va face concurență lui Iliescu din sezonul ce vine. Este pariul nostru în poartă, care a apărat constant la echipa a doua. Ne bucurăm și de revenirea, după un an de la operație, a mijlocașului Gherasim. Singurul transfer confirmat, Alex Moise, și-a cunocut azi toți colegii, iar în zilele următoare s-ar mai putea să realizăm și alte mutări. În ceea ce privește participarea echipei secunde în Liga 4-a nu am luat încă o decizie, evaluăm situația, cheltuielile și vom da un răspuns final”, ne-a declarat Radu Pop, președintele „șoimilor”.

Vicecampioana seriei a IV-a a Ligii a 3-a va parcurge, în următoarele 9-10 zile, etapa reacomodării la efort. La programul meciurilor amicale a lucrat și Claudiu Trif, noul secretar al clubului, care a primit urările de la mulți ani ale jucătorilor cu ocazia zilei de naștere, sărbătorită chiar astăzi. CSM Reșița, Ripensia (în dublă manșă), Zalău, Luceafărul Oradea (în dublă manșă) și Curtici sunt echipele cu care lipovanii își vor verifica potențialul în această vară.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button