UTA Arad

Man, în Premiere League pentru 15 milioane de euro? „Ar fi ceva extraordinar pentru fotbalul românesc, pentru Dennis, dar și prin prisma interesului pe care-l are UTA”





Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat, miercuri, că sunt interesate de Dennis Man trei echipe din Anglia. Reprezentanţi ai cluburilor respective vor asista diseară la partida cu Dinamo, din Cupa României.

„Nu că sunt foarte avansate negocierile, eu le-am transmis că dacă nu dau 15 milioane să nu se mai deplaseze. Şi faptul că s-au deplasat…Şi nu numai 15 milioane. O să fie la meci diseară. Mâine ne întâlnim la negocieri. Nu pot să spun (n.red. – dacă este vorba de Norwich sau Sheffield). Sunt trei echipe din Anglia care-l vor pe Man. E prea serios şi prea bun ca să nu joace”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Reprezentanţi ai cluburilor respective vor asista diseară la partida cu Dinamo, din Cupa României, ce se reia de la scorul de 3-0 în favoarea trupei arădeanului Man.

Transferat Dennis Man s-a transferat la FCSB în vara anului 2016 pentru suma de 300 de mii de euro, arădenii încasând ulterior din clauze încă 120 de mii de euro. Dar, UTA a păstrat și un procent de 11% din următoarea vânzare a fotbalistului, care, în caz că Becali ia cel puțin 15 de milioane pe el, se cuantifică în 1,65 de milioane de euro. Bani, pe care, de altfel gruparea arădeană îi va împărți frățește ci sora mai mică, Atletico, cea care l-a crescut pe atacantul de 21 de ani, la grupa pregătită de Cristi Păcurar și Francisc Tisza.

Întrebat despre impactul pe care l-ar putea avea mutarea lui Dennis Man în Premiere League, Laszlo Balint  a spus: „Dacă este adevărat și lucrurile vor căpăta o nuanță concretă eu zic că ar fi ceva extraordinar pentru fotbalul românesc. Apoi, bineînțeles, și pentru Dennis și eu cred că și pentru naționala României. Dacă Dennis va reuși să se impună într-un campionat atât de puternic este clar că va fi o soluție viabilă inclusiv pentru selecționerul României. În fine, m-aș bucura să se concretizeze și prin prisma interesului pe care-l are clubul nostru. Este clar că orice sumă e binevenită în bugetul clubului, căci dacă vrem să ne ridicăm nivelul și vrem să activăm în Liga 1 atunci  trebuie să fi pregătiți din toate punctele de vedere. Un parcurs în elita fotbalului românesc e cu totul altceva, iar o sumplimentare a bugetului e mai mult decât binevenită”, a punctat actualul antrenor al „Bătrânei Doamne”.

Presa centrală mai susține că ziua de joi, 9 iulie, ar putea fi decisivă pentru încheierea negocierilor dintre FCSB și reprezentanții grupărilor britanice aflați la București.

10 comentarii

  1. Caline, da-l naibii pe cioban, nu te uita in gura lui pentru ca se comporta cu Dennis de zici ca ar fi unul din berbecutii lui de la stana, zi-ne mai bine de contractul cu Efbet, vad ca n-ati pus nicio stire despre asta.
    Te salut!

    0
    0
    1. Kidule,ai maxima dreptate acum…toti ardem in alb si rosu si pe undeva,ne mai contram in pareri…ne bucuram si suferim impreuna…
      Cand un analfabet,agramat, pune mana pe un brand si are posibilitati,dicteaza pe banii sai…Oierul isi trateaza jucatorii si angajatii ca si pe niste animale….Ce isi face cu mana lui,se numeste „LABA”….Nu mai vor antrenori acolo,nu mai vor jucatori la Behacli…
      Toti au vrut si acum nu mai stiu cum sa scape….
      Nu contest lotul actual,dar haideti acasa A.Petre,Tucudean,Hora,Puffy,Purece si oare din ce cauza,nu si Panin?Oricum la CFR,s-a spart gasca puroiasa…

      0
      0
  2. Da, salut. Astept sa ne dea si noua pe email textul pe care l-a citit Dorin…Doar nu ma pun sa l scot si pe ala de pe filmare ca si asa am destul de la Guszi si Cipri

    0
    0
  3. Sa nu vorbim doar de dragul cifrelor, e clar ca Jiji se va multumi si undeva la 8-9 mil , deci suma care va reveni proportional aradenilor ca fi mult mai mica . Dar important sa se concretizeze ceva , cu atatea negocieri si echipe interesate sa nu ramana ca fata mare la maritat…

    0
    0
  4. Mai GIRO ? Dinou comentezi la adresa mea ? Vezi-ti mai omule de treaba ta ,tu chiar nu intelegi ?

    0
    0
  5. Din pacate o stire pt a creea senzatie uitativa prina data la clasamentul din premier league pe ce loc este norwich si dupa puneti stirea man in championships ca acolo va juca ei la anul fiind retrogradati , plus ca inca nu sa semnat nimic si cu siguranta nu se vor înțelege cu becali

    0
    0
  6. Norwich e ca si retrogradata, chiar si daca nu retrograda, nu e un club sa investeasca atatia bani intr-un jucator.
    Sheffield ? Care Sheffield, ca Sheffield Wednesday e in liga a doua ? Daca e sa fie Sheffield United, mi se pare o perspectiva imposibila, Man nu poate fi profilul jucatorului cautat de catre ei.
    Ca sa fie cireasa pe tort, cica TREI echipe Anglia interesate ?!?..minciuna de cioban, probabil facuta ca sa-i creasca cota lui Man.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button