UTA Arad

Ciucur a rămas în tribună cu Turris din rațiuni tactice: „Decizie greu de luat când vorbim despre un fotbalist foarte bun, care se pregătește ireproșabil”





În absența lui Marius Tomozei, care se pune la punct din punct de vedere fizic după ce a ratat o parte din pregătire pe motive medicale, Laszlo Balint și colaboratorii săi au fost nevoiți să apeleze la un alt fundaș de bandă dreaptă. Fiindcă nu au apelat la Andrei Rus, Melinte sau Ciucur, care au mai evoluat pe acel post, se poate spune că stafful tehnic utist a improvizat puțin cu Cristian Bustea.

Fotbalistul sosit în vara anului trecut de la Daco Getica s-a achitat în general bine de sarcini și a înscris și un gol, printr-un șut plasat de la 20 de metri. A surprins, însă, neincluderea lui Ciucur nici măcar pe foaia de joc și vorbim despre un fotbalist cu foarte multe meciuri la nivelul Ligii 1, unul dintre puținii care au mai fost păstrați în lotul din sezonul precedent. „O decizie greu de luat când vorbim despre un fotbalist foarte bun, care se pregătește ireproșabil, însă am luat-o din rațiuni tactice și legate de numărul juniorilor. Alex e tipul de fundaș ceva mai ofensiv și știam că cei de la Turris ne vor ataca în special pe benzi. Am optat pentru Bustea de această dată și, cu excepția fazei de la golul doi, unde putea face mai mult, în rest s-a achitat bine de sarcini. A marcat și un gol, rămâne însă de văzut care sunt soluțiile pentru meciul  care urmează. Nu doar Ciucur, ci sunt și alți băieți care, la cu se antrenează, ar merita un loc în primul 11 sau măcar pe foaie, de aceea deciziile în ceea ce-i privește sunt greu de luat și neplăcute”, consideră Balint.

Antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a fost deseori observat consultându-se în special cu Alin Pânzaru, noul său antrenor secund. „Toate sfaturile colegilor mei sunt importante pentru mine și am discutat cu toți și pe parcursul acestui joc. Toți sunt foarte competenți și mă ajută să observ uneori niște lucruri care mai îmi scapă fiind în febra meciului. E adevărat, cu Alin m-am consultat poate ceva mai mult într-un anumit moment al jocului, fiindcă a avut niște sugestii, variante…Atât și nimic mai mult, când câștigăm, câștigăm cu toții, când pierdem e vina tuturor”, a mai punctat Laszlo Balint.

Dacă, inițial, stafful tehnic utist ar fi dorit să le ofere măcar o zi liberă jucătorilor utiști, programarea pentru miercuri a restanței cu Petrolul, de vineri, „roș-albii” s-au întors la treabă și se vor antrena zilnic până la vizita „lupilor”.

6 comentarii

  1. Acest lucru e printre puținele chestii care nu le înțeleg la Balint, în condițiile în care nu ai fundaș drept de meserie cu Tomozei nerecuperat. Am pierdut un mijlocaș (Bustea) care a jucat oricum f bine, dar la mijloc cred că era și mai eficient. O altă mână moartă Jebari, pe care sincer nu știu de ce l-a adus, unde la văzut așa bun că la Ciuc nu prea a jucat ? Dar sunt convins că tot Balint va scoate barca la liman, deoarece susțin încontinuare că este cel mai ok manager pe care l-am avut în ultima vreme.

    0
    0
  2. pana acuma apararea a fost ok dar la meciul cu turis au fost varza ionita zero ca si alti nu avem mijloc trebuie un cordonator de joc de valoare cativa jucatori ce au intrat pe parcurs se sufocau dupa 30 minute de joc

    0
    0
    1. Ionita era erou, daca marca cu acel sut frumos in bara…ce usor faceti voi jucatorii zero, voi mari analisti.

      0
      0
  3. Stati linistiti ca, nu se va mai intampla aceste erori in aparare, UTA. va arata mult mai bine cu Petrolul si va castiga meciul. Nici cu turisul nu a jucat chiar asa de rau dar erorile mari din aparare si slabuta evolutie de la mijlocul terenului unde s-a gresit foarte multe pase. Daca nu era acea greseala a lui Fl. Ilie de neprevazut se termina 3-3 si scorul ers OK. pt. ambele formatii !!! Acum asta-i fotbalul Fl. Ilie este si el om supus greselii, nici el nu s-a asteptat sa ii sara mukgea din gazon peste el, sunt convins ca isi va reveni si va face o partida foarte buna cu Petrolul. HAI BAIETII, BATEI PETROLUL SI SUNTETI CU UN PAS IN LIGA1a !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. UTA a jucat destul de bine cu Turris. Am marcat 3 goluri, ce tot zic unii ca am fost slabi de tot? Ionita a nimerit bara la 3-3, aproape ca a scos si un 11metri, juca mai bine ca in tur. Ei bine, am pierdut un meci, nu e un capat de tara mai ales ca celelalte rezultate sunt favorabile. Ne-a lipsit Tomozei! Poate ca Bustea a prins un meci destul de bun, dar din cate imi amintesc Ciucur era cel mai bun jucator al nostru anul trecut. Cred asta a fost greseala lui Balint, ca nu la introdus. Nu vreau sa reprosez nimic, e usor sa fi mai destept ulterior. Forza UTA, Forua Balint!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button