Fotbal judetean

Istin și Băd revin la Victoria Felnac, care țintește un loc între primele șase formații din Liga 4-a





Fiindcă nu s-a clasat printre primele  șase formații în clasamentul Ligii a 4-a, Victoria Felnac era conștientă că nu va mai relua actuala stagiune și a început să-și facă din timp strategia pentru noul campionat. Bugetul a fost discutat din timp cu primarul Ionel Malița și Consiliul Local Felnac și când s-au ivit primele oportunități de pe piața transferurilor, conducerea clubului le-a și valorificat.

Despărțiți oficial de Unirea Sântana la începutul acestei săptămâni, fundașul Migricel Istin și atacantul Flavius Băd și-au dat acordul revenirii la Victoria Felnac, grupare la care au mai evoluat în urmă cu trei sezoane sub comanda lui Dan Cuedan. „Relațiile cu ei au rămas mereu bune și a asta a contat în discuțiile avute cu ei. Sunt doi fotbaliști foarte buni la acest nivel, mai ales că ne-au plecat doi jucători exact pe posturile pe care evoluează cei doi, Călin Șiclovan și Remus Pac. Ambii au semnat cu noi în iarnă, dar din cauza pandemiei de coronavirus nu au mai apucat să joace pentru echipa noastră. În rest, tot lotul a rămas pe loc, la fel, bineînțeles, și antrenorul Lucian Ciba, care și-ar mai dori unul-doi senior și tot atâția juniori”, a spus Alex Sabău, cel care se ocupă de managementul echipei după dispariția tragică a lui Dan Ristin.

Felnăcanii se vor întoarce în iarbă la începutul săptămânii viitoare, respectând – bineînțeles –  protocolul pe sănătate impus de autoriăți în această perioadă. „Marți ne vedem la stadion, gazonul e foarte bun, ne-am îngrijit bine de el în această primăvară în care nu s-a jucat deloc. O să ne antrenăm în grupri de zece la început, încercăm să batem în cuie și câteva jocuri amicale, deși încă nu știm exact în ce condiții le vom putea juca. Vom încerca să ajungem cât mai pregătiți la prima etapă, având ca obiectiv stagional o clasare în primele 6 echipe în noul sezon”, mai susține Sabău.

Vi-FE a  fost înghețată pe locul 8 în precedenta ediție Ligii a 4-a, în care apucase să adune 18 puncte.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button