Baschet

Internaționala Ecaterina Armanu, a doua achiziție estivală a FCC Baschet Arad





FCC Baschet Arad face a doua mutare din această vară. După pivotul Ildiko Nagy, oficialii clubului s-au înţeles cu Ecaterina Armanu, jucătoare eligibilă pentru regula româncei U23.

Tânăra sportivă este consideratăuna dintre cele mai promităţoare extremedin campionatul românesc, fiind titulara de drept a formaţiei Olimpia Braşov în ediţia precedentă de campionat. Are la activ participări la toate categoriile de vârstă ale campionatelor europene, iar în luna noiembrie a anului trecut a debutat într-un meci oficial şi la naţionala de senioare a României, chiar împotriva vicecampioanei europei, Franţa(FOTO).

În vârstă de 21 de ani, Armanu măsoară în înălţime 177 cm şi în sezonul 2019-2020 din Liga Naţională de Baschet Feminin a avut o medie de 30.38 minute petrecute pe parchet. A adunat 9.3 puncte pe meci, 4.9 recuperări, 1.4 pase decsive şi un procentaj de aproape 50% la aruncările de două puncte.

În cariera sa, sportiva a mai jucat pentru Barking Abbey Crusaders (Marea Britaniei) şi Phoenix Constanţa.

baschetarad.ro









2 comentarii

  1. Cu parere de rau e fff slabă născătoare sa joci 30 min din meci si sa dai in medie 9 p e vb de 3 4 coșuri pe meci , nu ne va ajuta decât sa fim.maxim.loc 3

    0
    0
  2. Tamsa Marius as dori sa te contrazic.Katy este probabil cea mai buna jucatoare U 23 care a venit la Arad(de cand exista aceasta regula).Media ei de puncte marcate este mult peste ce au oferit Alian Pop(o foarte buna aparatoare)sau Rita Bartok.Obtinerea a mai mult decat locul 3 este o chestiune dificila si nu sta doar in jucatoarea U 23,dar eu consider ca acum putem sa concuram cu Satu Mare macar la acest capitol.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button