Fotbal feminin

AC Piroș Security a pus mâna pe portarul naționalei Egiptului și e în așteptarea echipamentului de joc pentru noua stagiune a Ligii 1!





Chiar dacă nu a strâns încă rândurile pentru pregătirea noii stagiunii a Ligii I la fotbal feminin și asta pentru că în contextul epidemiei de coronavirus lucrurile nu sunt deloc clare cu privire la condițiile de pregătire și nici data la care începe campionatul, AC Piroș Security lucrează de zor la campania de achiziții.

După conducătorul de joc cipriot, Maria Savva, Pavel Piroș a anunțat achiziționarea portarului naționalei de Egiptului, Maha Shehata (13 februarie 1989). „Cu ajutorul impresarului, Eduard Kocsis, am obținut semnătura unei fotbaliste foarte valoroase pentru nivelul campionatului nostru. Maha a câștigat Cupa Africii pe Națiuni în 2016, a mai luat Cupa cu echipa sa de club de 6 ori, iar în 2011 a fost jucătoarea finalei. Ultima echipa la care a evoluat a fost Trabzonspor, din Liga 1 din Turcia. Sperăm ca săptămâna viitoare, să mai perfectăm un transfer internațional”, ne-a declarat președintele „leoaicelor”.

Piroș își va îmbrăca echipa într-un echipament nou-nouț în noua ediție de campionat. „Ne-am inspirat de la o formație din Argentina și l-am comandat la o fabrică din Genoa. L-am personalizat în culorile clubului, roș-albe, și-l așteptăm să sosească de pe o zi pe alta”, mai spune șeful echipei de fotbal feminin a Aradului.

„Înghețată” pe locul 5 la prima participare pe scena primului eșalon, AC Piroș Security va încerca să atace podiumul în noua ediție de campionat, cu atât mai mult cu cât speră să împartă noua arenă „Francisc Neuman” cu UTA.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button