Liga a 2-a

Pancu îi încinge pe fotbaliștii Rapidul înainte de vizita pe „Motorul”: „Dacă mai au o fărâmă de orgoliu sunt datori să demonstreze în aceste două jocuri”





Rapid s-a îndepărtat serios de îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1, după eșecul cu Campionii FC Argeș, scor 1-2. E la cinci puncte de locul 2, iar conducerea începe să găsească motivele pentru care jocul a avut de suferit, iar rezultatele pozitive au lipsit. Daniel Pancu, președintele giuleștenilor, a făcut o analiză asupra evoluției jucătorilor și a tras câteva concluzii. Consideră că nu s-au ridicat la nivelul lor obișnuit, din mai multe motive. Unul ar fi cel de ordin fizic, din cauza faptului că nu s-au pregătit timp de patru luni, dar e o situație în care se regăsesc toate formațiile din play-off.

Pancu se aștepta ca, dat fiind faptul că meciurile se dispută fără spectatori, acest aspect să aibă, oarecum, urmări pozitive în joc. Presiunea publicului rapidist nu a mai existat, dar consideră că nu a fost nici o dorință foarte mare din partea fotbaliștilor. „Mulţi jucători sunt sub nivelul lor din toate punctele de vedere, fizic, tehnic, şi nu mai spun mental. Eu, până acum, în câteva situaţii, am dat vina pe presiunea publicului, pentru că Rapid e o echipă grea, o echipă grea, un tricou greu, e o mare responsabilitate. Am crezut că aceşti jucători tineri au nevoie de timp pentru a se maturiza, pentru a se obişnui cu presiunea publicului, pentru a da randamentul maxim. Din păcate, în condiţiile în care publicul lipseşte, presiunea lipseşte, lipsesc reproşurile, mi-am dat seama că de fapt m-am înşelat şi aşteptările noastre să fi fost prea mari. Dacă ei mai au o fărâmă de orgoliu, pentru că aici cred că am pierdut foarte mult, o fărâmă de orgoliu şi o urmă de respect faţă de tricoul pe care îl poartă, sunt datori să demonstreze în aceste două jocuri, ultimele, să facă absolut tot ce le stă în putinţă să facă şase puncte, pentru a mai putea spera, printr-un miracol. Dacă Rapid obţine şase puncte din ultimele două jocuri, mai are o şansă cât de mică să prindă locurile de baraj”, a declarat Daniel Pancu la TelekomSport.

În ceea ce privește demiterea lui Dan Alexa, Pancu a punctat faptul că, din punctul lui de vedere, antrenorul nu trebuie schimbat. Îi oferă tot sprijinul și consideră că este omul potrivit care poate aduce promovarea în Giulești. „Din partea mea, are tot sprijinul. În condiţii normale, Dan Alexa poate fi un antrenor potrivit pentru Rapid pentru a promova”, a mai spus Daniel Pancu.

Rapid a jucat trei meciuri în play-off-ul Ligii 2 și a scos doar două puncte. Pe lângă eșecul cu Campionii FC Argeș, cu 1-2, bucureștenii au făcut 0-0 cu Petrolul și 0-0 cu CS Mioveni. Mai au de jucat două partide, cu UTA la Arad (duminică, la ora 18,15) și cu Turris Oltul pe teren propriu.

liga2.prosport.ro

13 comentarii

  1. Intr-un fel imi pare rau de ei !! Daca aveau mai mult respect si nu nu ierau asa de „mitici,, meritau liga 1 !!! Pentru suporteri mai ales !!! Cunosc foarte multi din arad care tin si cu rapid !! Decat Turis ???

    0
    0
    1. eu nu cunosc nici un idiot din arad care ar tine cu o echipa mizerabila cum e crapid..sincer trebuie sa fi prost rau!

      0
      0
      1. Daca tu nu cunosti nu inseamna ca nu exista !!! Sa stii ca, sunt si dinamovisti, stelisti, si fcsb-isti!!!

        0
        0
  2. Tot sezonul la Digisport si ProX numai Rapid in sus, Rapid in jos, atceva nu se auzea. Au fost promovati la maxim pe toate canalele si cand nu meritau. UTA nici nu a existat pana la acest Playoff, la televiziunile nationale, desi a fost pe primul loc o buna bucata de timp. Cei de la Rapid au fost aroganti tot sezonul, s-au crezut promovati din prima etapa. Duminica, ne luam revansa pentru meciul tur. Haide UTA ! Sa inceapa sarbatoarea duminica.

    0
    0
  3. Sper sa le dea baietii cu terenul in cap duminica,nici o concesie pt ca din cauza astora s-a inventat mizeria asta de playoff si ne-au fost furate punctele in mod miselesc.

    0
    0
  4. trebuie luati in suturi tiganiide la rapid de la intrarea din arad asa de scarba mi e de tiganii de la crapid de ca si cum aveam boala pe bistrita sau alba iulia doua echipe de hoti nenorociti!

    0
    0
  5. Faima Rapidului ,consta in opoziția față de echipele comuniste Steaua și Dinamo !! Nu jucătorii erau. priviti cu dispreț . Tari mai scuturate ,ca Cehia sau Polonia au dat de pământ cu ,,jucariile” unei nomenclaturi fără merite. Iată că unii își aroga merite în o continuitate ,bazata exclusiv pe fotbal. Ce a făcut Rapid in prezent ,afara de a juca din nou,fotbal in B ?? Și acesta cu indulgenta ,modest Au in spate sponsor ,un sector bucureștean ,care are buget cat Constanta !! Să aștepte cum au făcut și alții. Și -a dat cinstea și aureola pe îndemnul la aranjamente de tip Steaua și Dinamo din trecutul apropiat !! Și echipe titrate ,exemplu Germania ,cu stadioane de 40 de mii ,joaca cinstit in B !!!

    0
    0
  6. Ajunge Rapidul la Baraj doar daca se retrag celelalte echipe. Musai victorie Duminică cu spurcații de mitici să moară toți miticii de ciudá ,,mu-€ la toți mitici.

    0
    0
  7. UTA. trebuie sa stearga cu ei pe jos la ce fel de aroganti au fost inaintea play off-lui . Rapid fiind cea mai mediatizata si umflata echipa de catre masmedia si TV. de sport si acuma au ajuns de rasul curcilor !!! JORZA si HLISTEI vin ca adversarii UTA-ei si or sa plece cu coada intre picioare si iar or sa planga la sfarsitul meciului pt. rapiduletul lor care in loc sa ajunga la o gara frumoasa a deraiat trenuletul si a ramas in camp vai mama lor !!!

    0
    0
  8. M-am suparat la unele aberatii si dorinte….facute de Giro ce nu au fost cenzurate de Sportarad (pe mine cred ca d-nii de la Aradon m-au cenzurat in unele comentarii pentru ca tinerii utisti sa nu stie cum a fost cu> prostia aradeana < in cazul Haina de Blana,indicativ dat de 2 procurori si sefi ai politiei Alba, Am fost banuit ca eu am dat telefoane la Radio TM si FRF pentru inscenare,fiind cercetat de sefii mei din politie,dar nu am recunoscut caci ma dadeau afara din politie…)Franarii bucuresteni a lui Mircea Lucescu (ce a intors masina sa pe linie de tramvai in capitala si brunetul cu greu a scapat cu viata….!!) intotdeauna au fost contra noastra lundu-ne prin momeala pe Dumitru Tartau plus cei 2 aradeni ce joaca la ei si va spun din sursa rapidista ca nu ne iubesc si niciodata nu vor reveni la UTA cum cred unii creduli utisti…..De asi fi langa Motorul doar in huiduili i-as tine pe cei doi….!HAI UTA bate Rapidul ca pe timpul lui S.Corpodean !

    0
    0
  9. Daca Rapidul ajunge la baraj, adica prinde locul 3, inseamna ca UTA e promovata!, pt ca are 7 puncte peste ei si mai sunt in joc doar…6.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button