Fotbal feminin

Experiență pentru apărarea „leoaicelor”: Andreea Tomescu are convocări la toate loturile naționale





Prim divizionara arădeană la fotbal feminin a ajuns la trei achiziții estivale. După mijlocașul cipriot, Maria Savva și portarul egiptean, Maha Shehata, AC Piroș Security a ajuns la un acord și cu româncă, cu convocări la toate loturile naționale.

Andreea Tomescu este originară din județul Gorj și cele mai bune rezultate le-a avut la Real Craiova, în primul eșalon. A mai jucat apoi la CSȘ Târgoviște, Carmen București și ASU Politehnica Timișoara. Are 28 de ani, este de meserie fundaș central sau stânga, dar poate evolua, la nevoie, pe aceeași bandă în linia de mijloc. „E o fotbalistă foarte determinată, agresivă, în sensul bun al cuvântului și are vastă experiență în fotbalul românesc. Antrenorul Florin Bugar își dorea să lucreze cu ea, cu atât mai mult cu cât vorbim de o jucătoare polivalentă”, ne-a declarat Liviu Ilea, directorul sportiv al grupării arădene.

Dacă autoritățile nu iau ulterioare măsuri restrictive pentru sportivi, „leoaicele” ar trebui să se reunească în primele zile ale lunii august. Marcea, Șuveț, Răduc și Bot și-au prelungit și ei înțelegerile cu formația de pe Mureș, care speră, la rândul său, să-și desfășoare meciurile de acasă pe noua arenă „Francisc Neuman”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button