Stranieri aradeni

Arădeanul Cristi Panin nu a scăpat de coronavirus, CFR-ul nu mai joacă cu Botoșaniul duminică și așteaptă cu sufletul la gură retestarea de marți





După cele 11 persoane testate pozitiv în cadrul clubului CFR Cluj, alte 13 cazuri ar mai fi ieșit la iveală, joi, 23 iulie, printre jucătorii și angajații aflați în izolare la baza sportivă a Federației Române de Fotbal, de la Mogoșoaia. Astfel, CFR Cluj ar bate recordul celor de la Dinamo, unde s-au înregistrat 21 de cazuri pozitive, dintre care 18 sunt jucători.

Mijlocașul Adrian Păun (25 de ani) a fost cel care a dat startul îmbolnăvirilor cu coronavirus, cu câteva ore înainea meciului cu FCSB, ce trebuia să se joace sâmbătă, 18 iulie, în cadrul etapei a opta din play-off-ul Ligii 1. Atât el cât și antrenorul Dan Petrescu au acuzat simptome, motiv pentru care au fost transportați cu ambulanța la o clinică privată din Cluj.

Din al doilea val de infectări face parte și arădeanul  Cristian Panin. Team-managerul ardelenilor este, poate, cea mai apropiată persoană de „principalul” Petrescu și era greu să fie ocolit de coronavirus. Fundașul crescut de Romvest și debutat de UTA în Liga 1, club pentru care a evoluat timp de șapte sezoane (1997-2005), a devenit apoi o figură reprezentativă pentru ascensiunea clujenilor. Panin și-a trecut trei titluri de campioană în palmares cu feroviarii, îmbrăcând și tricoul naționalei în două rânduri

Un alt fost utist, portarul Cristian Bălgrădean, a fost testat inițial pozitiv, dar la următoarea testare a ieșit curat.

Direcția de Sănătate Publică a comunicat celor de la CFR Cluj decizia în urma focarului de Covid-19 cu care se confruntă echipă campioană. DSP a interzis ca partida dintre CFR și FC Botoșani să se dispute duminică, dar – totuși – a precizat că, deocamdată, nu introduce deocamdată starea de carantină de două săptămâni.

Decizia finală se va lua marți, adică la 5 zile de la ultima testare. În cazul în care marți nu se va mai descoperi niciun caz nou de infectare cu noul coronavirus în locul campioanei, partida CFR-ului cu FC Botoșani se va juca marți seara, urmând ca jocul cu FCSB să se dispute vineri, iar cel cu Craiova să se joace duminică.

Dacă în urma testelor efectuate marți dimineața se vor descoperi alte cazuri de infectare cu Covid la echipa campioană, DSP va instaura starea de carantină, caz în care CFR nu-și va mai putea disputa partidele în timp util.

Lista ceferștilor infectați cu coronavirus:

Jucători

Grzegorz Sandomierski

Cristi Manea

Denis Ciobotariu

Mike Cestor

Luis Aurelio

Damjan Djokovic

Ovidiu Hoban

Adrian Păun

Otto Hindrich

Cătălin Itu

Dodi Juca

Billel Omrani

StaffCFR

Dan Petrescu (antrenor)

Costin Curelea (antrenor secund)

Cristian Panin (team manager)

Cristian Moldovan (antrenor de portari)

Bogdan Aldea (preparator fizic)

Cristian Dragotă (preparator fizic)

Radu Pralea (kinetoterapeut)

Francisc Pasztor (șoferul echipei)

Ioan Albu (magazinerul clubului)

Ioan Ivaşcu (secretarul general)









5 comentarii

  1. Oohhh nu, asteptam cu înfrigurare sa vedem câți vor muri de la echipa…. Ideea e alta, ce vor sa facă în campionatul viitor care începe într o luna? Sa stea inchiși în cantonament tot anul sau cum?

    0
    0
  2. Cum sa scape? Nu toata ziua , trebuie sa alerge după crizatul ala de Petrescu sa îl potoleasca( vezi meciuri)!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button