Handbal

Tudor a părăsit banca tehnică a Crișului, care va avea un alt antrenor pentru posibilul baraj de promovare în Liga Florilor! Neacșu – ultimul transfer în „alb-albastru”





Alături de UTA, Crișul Chișineu Criș e cealaltă formație din județul nostru care poate accesa elita în această vară. Vorbim despre handbaliste, care au în față un baraj de promovare, pe care – însă – îl vor disputa fără antrenorul care le-a dus până aici.

După doi ani la cârma echipei de pe malul Crișului Alb, Sebastian Tudor a ales să se întoarcă acasă, la Oradea, urmând să o pregătească pe divizionara secundă de pe Crișul Repede. „Am ales să mă întorc acasă din motive personale. Nu e ușor să iei o asemenea decizie majoră, mai ales atunci când trebuie să renunți la un lucru care face parte din viața ta zilnică. Mă despart de o echipă dragă mie unde, împreună cu jucătoarele și conducerea clubului, am reușit performanțe unice pentru un oraș atât de mic, dar cu oameni sufletiști. Pe această cale, vreau să le mulțumesc pentru încrederea acordată. Le doresc succes în drumul spre promovarea în prima ligă!”, a declarat Sebastian Tudor pentru handbalmania.ro. Tehnicianul orădean a fost neînvins pe banca Crișului în Seria D a Diviziei A, după 13 victorii și 4 înfrângeri.

Șocul despărțirii nu este foarte mare la Crișul, care, probabil, mâine, va numi o antrenoare care va pregătit turneul de promovare, dacă acesta va mai avea loc. „Ne-am despărțit amiabil de antrenorul Sebastian Tudor. Am înțeles că i s-a ivit o oportunitate de nerefuzat în cariea sa profesională și am încheiat raporturile contractuale de comun acord. Mâine vom avea o discuție cu antrenoarea care ar putea conduce echipa la baraj, iar la anul, în cazul promovării, s-ar putea să schimbăm din nou pe banca tehnică. Din păcate, nici la această oră nu știm când și dacă mai jucăm pentru promovarea în Liga Florilor. Pe 31 iulie va avea loc o ședință la Federație pe această temă și este posibil orice. Să se joace sau să se anuleze totul și să se aleagă promovatele pe criteriul punctajului acumulat în sezonul regulat. Dacă vor fi patru echipe promovate, suntem și noi printre ele, dacă numai două, din păcate vom rămâne să jucăm în Divizia A”, ne-a mărturisit Florica Boldor, membră în Consiliul de Administrație al clubului din Chișineu Criș.

Internațională de junioare la Crișul!

Tot în vederea barajului, dar și a unei eventuale participări în noua ediție a Ligii Florilor, Crișul și-a mai asigurat serviciile unei handbaliste. Este vorba despre Irina Neacșu, care-și încheie socotelile cu Activ Prahova pe 31 iulie și a acceptat oferta „alb-albastrelor”. Vorbim despre un inter dreapta care împlinește 20 de ani în luna septembrie și a fost componentă a loturilor naționale de junioare și tineret.  Vă reamintim că la turneul de promovare s-au mai înscris CSM Galați, HCF Piatra Neamț, CSU Știința București, Dacia Mioveni și deja fosta echipă a lui Neacșu, Activ Prahova Ploiești.









Un comentariu

  1. Din pacate asa se intampla cand scri fără să fi semnat , în acest articol scrie ca deja siau asigurat servicile lui neacșu, pt ca azi sa citit ca neacșu a refuzat oferta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button