Fotbal judetean

După ce-și ia medaliile de campioană a Aradului, Zăbraniul dă prima bătălie la baraj, cu Ezerișul: „Atitudinea și organizarea defensivă – cele mai importante”





E weekendul meciurilor importante, chiar decisive, în fotbalul arădean. UTA joacă pentru promovarea în Liga 1, la Pitești, juniorii clubului fanion pentru podiumul național la Liga Elitelor, iar Victoria Zăbrani pentru accederea, în premieră, în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Pentru campioana județului Arad, care își va primi medaliile și cupa din partea conducerii AJF după antrenamentul de joi seara, un start bun în barajul în trei cu Progresul Ezeriș și Știința Turceni e foarte important. FRF a decis ca toate cele trei confruntări să aibă loc pe arena „Michael Klein”, din Hunedoara, iar Zăbraniul e prima gazdă, în disputa de sâmbătă, de la 17,30, cu campioana din Caraș.

Nicula: „Toată comuna își dorește să scriem istorie”

În acest sens, conducerea clubului a rezolvat luni tot ce ține de organizarea partidei beneficiind de sprijinul AJF Hunedoara și al conducerii clubului CS Hunedoara, în așa fel încât protocolul medical și cel legat de competiții în vremea pandemiei de coronavirus să fie respectate ad literam. „Având recomandarea lui Vasile Rad, secretarul AJF Arad, am reușit să rezolvăm rapid toate problemele de organizare, la Hunedoara. Le mulțumim pentru ospitalitate celor de la AJF Hunedoara, oameni de toată isprava care ne-au întâmpinat și ne-au dat soluții la toate problemele. De asemenea, la stadion, am întâlnit oameni minunați care duc mai departe spiritul Corvinului. Ne-au asigurat că vom juca pe un gazon impecabil, masă de biliard. Suntem pe ultimii metri ai pregătirilor și aici la noi, echipa efectuează miercuri și joi testările, sâmbătă vom merge la Hunedoara cu ajutorul prietenului meu Nicolae Neamț, de la Assist Auto, care ne-a pus la dispoziție un autocar. Vrem să câștigăm, băieții au toate condițiile asigurate, chiar dacă este o situație medicală specială. Toată comuna își dorește să scriem istorie”, ne-a declarat Tibi Nicula, de 50 de ani în slujba fotbalului din Zăbrani, conducător al delegației „roș-albe” în orașul Corvinilor. în calitate de conducător al delegației bănățene la baraj își dorește să scrie cea mai frumoasă pagină de istorie a clubului Victoria Zăbrani.

Mutică: „A echipa completă, o formulă cu care știu că pot câștiga”

Multe dintre speranțele Victoriei se leagă de Dorel Mutică, antrenorul care a dus echipa în vârful Ligii a 4-a Arad după foarte mulți ani de zile. „Marele meu regret este că nu am legat niciun meci amical, am jucat doar între noi. Antrenamentele au fost ok, am văzut seriozitate și dorință, am recuperat din pregătirea fizică făcută în iarnă, dar jocul este clar că nu este cel pe care l-aș vrea. E normal după atâta timp și sigur suferă și adversarii noștri din acest punct de vedere. Băieții sunt motivati, dar este dificil să putem fi la nivelul de altădată. În aceste condiții, atitudinea este cea mai importantă, apoi organziarea defensivă unde noi am excelat, atâta timp cât am încasat doar șase goluri în turul campionatului. Alt element important este cum vom rezista fizic, nu este ușor să joci un meci oficial pe 1 august, în plină vară. Ca joc va trebui să fim mai inteligenți, să speculăm momentele bune, să marcăm și să greșim cât mai puțin. Mă bucur de revenirirle lui Kocsis și Gherghel, am echipa completă, o formulă cu care știu că pot câștiga”, ne-a asigurat tehnicianul Zăbraniului.

Atâta timp cât formațiile nu au obligativitatea folosirii fotbaliștilor Under 21 sau Under 19, primul „11” al Zăbraniului ar putea fi: Mitrea – Topai, Pașcu, Bier, O. Moisă – Kocsis, Vasilca – Gherghel, Zele, Mandache – Ghergar.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button