Liga a 2-a

Noul sezon al Ligii 1 începe pe 21 august, exact în ziua în care e programat barajul de menținere/promovare: Pentru ce va juca UTA peste trei săptămâni?





În Adunarea Generală Extraordinară a Ligii Profesioniste de Fotbal de astăzi s-au luat decizii ce o vizează și pe UTA. Cluburile au hotărât ca ultima etapă din play-out să fie decalată cu 3 zile (18 august), iar noul sezon să înceapă pe…21 august.

Și tot în aceeași zi s-a mutat și barajul de menținere/promovare în Liga 1, care se va juca într-o singură manșă. Echipa care va câștiga barajul va fi programată luni în prima etapă. Deciziile trebuie aprobate însă de Comitetul Executiv.

Așadar, dacă vor promova direct duminică, după meciul de la Pitești, utiștii tocmai au aflat că vor debuta în noua ediție a Ligii 1 în weekendul 21-23 august. Dacă, în schimb, vor disputa barajul de promovare, arădenii vor fi nevoiți să-și aștepte adversarul timp de trei săptămâni.

Având în vedere că s-a convenit ca acest sezon să se încheie pe teren, la presiunea deținătorului de drepturi TV, Dinamo își va disputa toate partidele din play-off, adică 7 în nu mai puțin de 17 zile. Practic, din cauza „câinilor roșii” și a multiplelor cazuri de infectare cu coronavirus din tabăra lor se prelungește atât de mult sezonul, însă – până la urmă – elevii lui Mulțescu primesc șansa să se salveze pe teren sau să ajungă măcar pe loc de baraj.

La cum arată clasamentul în momentul de față, una dintre Sepsi Sfântu Gheorghe, Poli Iași, Dinamo sau Chindia Târgoviște va ajunge să se dueleze cu formația de pe locul 3 din play-offul ligii secunde, iar două dintre ele vor retrograda direct. Altfel, e clar că după cele decise azi în Adunarea Generală Extraordinară a LPF varianta cu 16 echipe în ediția 2020-2021 a Ligii 1 a căzut.









2 comentarii

  1. Exact cum am intuit , locul de baraj va freca menta timp de 3 saptamani , iar acea echipa nu fi UTA ! Sa avem incredere in baietii nostri, trebuie sa faca meciul vietii lor , tot orasul le este aproape in aceste momente , iar Duminica noaptea sa ii asteptam in Arad ca niste eroi . HAIDE UTA , HAI ARADUL !!

    0
    0
  2. fotbalul nu-I pentru imbogatirea a 4 cluburi
    fotbalul nu trebuie sa fie la mana tv ei sa dicteze
    liga-justin nu trebuie sa fie dictator
    programarile sa nu se schimbe cum vrea politicul
    albitri nu trebuie pusi din orasel echipelor
    uta sa nu urmareasca sa stea in liga 2 ca asa vreu unii din club
    liga 1 trebuie sa fie cat mai multe echipe si nu balotesti,crevedia,ciolpani tancabesti,saftica ci in toata tara
    dracu sa nu ia jumatate din puncta cu play off
    si multe multe ar mai fi sa ridicam fotbalul

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button