Baschet

Lipovan reprezintă România la „mondialele” pentru junioare 3×3: Baschetbalista de 18 ani va începe al doilea sezon în tricoul „galben-albastru”





Baschetbalista Rebecca Lipovan va face parte din lotul României, participant la Campionatul Mondial 3×3 pentru junioare. Sportiva cu dublă legitimare, CSS Bega Timișoara și FCC Baschet Arad, trebuie să se prezinte la națională pe 10 august, „tricolorele” urmând să pregătească „mondialele” de la Debrecen, programat în perioada 24-30 august.

Competiția nu este încă confirmată din cauza pandemiei, dar şansele ca aceasta să se dispute sunt destul de mari. Lipovan are 1.72 metri și evoluează pe postul de fundaș. Sub contract cu FCC Baschet Arad, tânăra baschetbalistă este aşteptată să se alăture pregătirii „galben-albastrelor” în cursul lunii septembrie, pentru a pregăti sezonul viitor. Recent, ea s-a înscris și la cursurile Universității Aurel Vlaicu Arad.

Vă reamintim că echipa „galben-albastră” se reuneşte în a doua jumătate a lunii august, dar probabil că timişoreanca va fi angrenată în acea perioadă în pregătirile naţionalei de junioare 3×3.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button