Liga a 2-aSuperliga

Calcule respectate: Chindia o întâmpină pe UTA în Liga 1 după 3-1 la general în barajul cu Mioveniul!





CS Mioveni n-a putut produce minunea în returul barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1 cu Chindia Târgoviște și a obținut pe teren propriu doar un egal, scor 1-1, rezultat care nu o ajută după ce în tur pierduse cu 2-0. Argeșenii vor evolua și în sezonul următor în Liga 2, în timp ce dâmbovițenii rămân în Liga 1 încă un an, unde o vor reîntâlni pe UTA după un sezon de pauză. În campionatul 2018-2019, Chindia a trecut cu 4-2 de arădeni pe „Eugen Popescu” și a remizat, 2-2, pe „Motorul”.

După victoria cu 2-0 din turul barajului pentru Liga 1 a Chindiei, CS Mioveni era obligată să câștige returul măcar la același rezultat pentru a trimite partida în prelungiri. Băieții lui Niculescu au avut un început de joc promițător și au deschis scorul încă din minutul 7, prin nou-intratul Andrei Hergheligiu, introdus în primele secunde ale partidei pentru a „fenta” regula „under”.

Dâmbovițenii au tremurat până în primul minut al prelungirilor primei reprize, atunci când Josip Ivancic (45+1) a egalat. Cu nevoia de a înscrie trei goluri pentru a putea promova în Liga 1, CS Mioveni s-a crispat, Chindia a început să domine partida, însă ocaziile de gol au fost rarisime, iar jocul s-a încheiat egalitate, scor 1-1.

Chindia Târgoviște beneficiază de „miracolul” primit de la FRF și rămâne în Liga 1 pentru cel puțin încă un an. CS Mioveni ratează o nouă șansă de a promova și va continua în Liga 2 și în următorul sezon. Sau, cine știe, dacă primarul Ion Georgescu nu răzgândește, s-ar putea ca echipa să rămână fără finațare și atunci…

Formații:

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Rob. Ghiță (Ișfan 60′), Burnea (Rob. Gherghe 60′), Beța, Ct. Alexe – Rădescu, M. Șerban (Hergheligiu 2′), R. Costin, Anghelina (Massaro 60′), Coșereanu (cpt.)(Măzărache 56′) – Val. Balint. Rezerve neutilizate: Val. Sima – Albăstroiu, Ed. Stoica, Trașcu. Antrenor: Claudiu Niculescu

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac (cpt.), Al. Benga, C. Dinu, D. Dumitrașcu – Andr. Șerban (Cr. Neguț 63′), Ov. Bic (Pițian 90′), Rață (Liv. Mihai 90′), Ivancic – Yameogo (Ct. Barbu  90′) – D. Florea (Berisha 83′)
Rezerve neutilizate: D. Moldovan – Al. Negrean, Piftor, Ad. Ioniță. Antrenor: Emil Săndoi

Antrenor: Marius Avram  (Bucureşti) – Mircea Orbuleţ (Bucureşti) și Vladimir Urzică (Piatra Neamţ). Rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti).

Observatori FRF: Aron Huzu (Sibiu) și Felix Grigore (Bucureşti).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button