Stranieri aradeni

Delegare de gală pentru Ovidiu Hațegan: Arbitrul arădean e rezerva italianului Orsato la finala Champions League!





În urmă cu câteva zile, UEFA renunțase la Ovidiu Hațegan, după ce inițial l-a selectat pentru participarea la turneul Final 8 Europa League și părea că sezonul s-a încheiat pentru arădean. Singura apariție a arădeanului în Germania a fost ca arbitru de rezervă la duelul dintre Wolverhampton și Sevilla.

Astăzi, însă, forul continental a anunțat că Hațegan va fi arbitru de rezervă la finala UEFA Champions League, ce va încheia sezonul european. „Fluierașul” de 40 de ani va fi rezervă la finala UEFA Champions League dintre PSG și Bayern Munchen. Ultimul joc al sezonului va fi condus de la centru de italianul Daniele Orsato.

Finala UEFA Champions League, Bayern Munchen – PSG, se va disputa duminică, de la ora 22:00, pe Estadio da Luz din Lisabona și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 și Digi 4K!

Ovidiu Hațegan a condus 8 meciuri internaționale în acest sezon

Cel mai bine cotat arbitru român al momentului, Ovidiu Hațegan, a condus o singură partidă europeană după declanșarea pandemiei. Centralul din Arad a condus manșa secundă a sferturilor de finală din UEFA Champions League, dintre Bayern Munchen și Chelsea. În total, Hațegan a fost delegat la 8 meciuri internaționale printre care și Valencia – Atalanta, scor 3-4.

Ultimul arbitru din România care a condus o finală de cupă europeană este Ion Crăciunescu. Vâlceanul s-a aflat la centru la meciul Ajax – AC Milan 1-0, în actul final din Champions League, în sezonul 1994-1995.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button