Cluburi polivalente

Fetele CSM-ului arădean îşi joacă menţinerea în Superliga de tenis de masă la Izvorani





Federaţia Română de Tenis de Masă a stabilit calendarul returului campionatelor naţionale pe echipe. Astfel, cele trei formaţii ale CS Municipal Arad vor încheia întrecerile interne la Izvorani, în Sala Sporturilor din incinta Complexului Olimpic Român Sidney 2000. Primii care revin în competiţie, în acest an, sunt băieţii de la Divizia A, cu turneu-retur programat în perioada 4-6 septembrie, urmaţi de fetele din acelaşi eşalon, 7-9 septembrie şi în fine, de echipa feminină de Superligă a Aradului, care încheie competiţia în perioada 10-13 septembrie. Federaţia mai anunţă că pe data de 13 septembrie se vor juca doar meciurile pentru retrogradare, semifinalele M+F și finalele M+F, după un program care se va comunica anterior începerii competiției. Vă reamintim situaţia echipelor CSM Arad, după turneele-tur: în Superligă, fetele ocupă locul 6, cu un bilanţ de două victorii şi cinci înfrângeri, în Divizia A feminin (liga secundă) locul 3, cu cinci victorii şi două înfrângeri şi în Divizia A masculin locul 4, cu patru victorii şi trei înfrângeri.

Turnee-retur în sala COR: CSM Arad, cu trei echipe în competiţii

Fetele din Superligă, în componenţa Adela Strună, Irina Rus și Ana Barbu, vor evolua împotriva următoarelor echipe: CSM Moinești, CSA Steaua, Politehnica Iași, CSM Bistrița, ACS Dumbrăvița, CSM Slatina şi Farul Constanța.  La Divizia A feminin lotul este format din Andreea Fistyulof, Andreea Craiu şi Mădălina Orban, plus o noutate pentru acest an, moldoveanca de 17 ani, Diana Gurschi. La masculin, CSM Arad va evolua în componenţa Patriciu Muntean, Radu Muntean, Roman Bogdan şi Walter Berg. „Practic ne jucăm sezonul la Izvorani, asta este situaţia actuală şi trebuie să ne adaptăm. Îmi doresc să ajungem cât mai bine pregătiţi şi să ne îndeplinim obiectivele: fetele să se menţină în Superligă, cele mici să obţină o clasare cât mai bună în liga a doua, dacă se poate chiar în primele două locuri, iar băieţii la fel, o clasare cât mai sus”, ne-a declarat antrenorul CSM-ului, Cristian Dodean.

Reguli stricte pentru participanţi: testele COVID-19, obligatorii!
Federaţia anunţă şi condiţiile de participare: toți participanții (sportivi, antrenori, arbitri, etc) la turneele de sală din cadrul Diviziei A, Diviziei B și Superligii vor fi obligați să prezinte la sosirea la Izvorani test COVID-19 valabil cu maximum 72 de ore înainte de data începerii competiției, toți participanții vor fi cazați la hotelul din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani și vor servi masa în același loc, conform reglementărilor în vigoare, iar pentru siguranța sanitară a bunei desfășurări a tuturor competițiilor stabilite, pe durata fiecăreia dintre ele, participanții nu au voie să iasă din incinta Complexului Sportiv de la Izvorani.
csmarad.ro








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button