Handbal

Prima achiziție a Crișului pentru Liga Florilor vine de la Dinamo, Bistrița sau Cluj – printre posibilii adversari din prima rundă





Federația Română de Handbal întârzie să oficializeze componența Ligii Florilor pentru stagiunea 2020-2021, dar de acum e sigur că turneul de promovare nu se va mai ține din moment ce au mai rămas exact patru formații pe cele patru locuri disponibile. Singura așa-zisa miză mai era atribuirea numerelor de ordine pentru țintarul realizat deja de Federație, așa că se va merge pe o tragere la sorți simplă.

Există o singură certitudine și anume că formațiile nou promovate, adică CSM Galați, Activ Ploiești, Crișul Chișineu-Criș și Dacia Mioveni vor debuta pe teren propriu, dar asta numai dacă FRH nu va opta pentru varianta de turnee în contextul pandemiei de coronavirus. Altfel, de exemplu Crișul le-ar putea găzdui în runda inagurală, în Sala Sporturilor „Victoria”, pe una dintre Măgura Cisnădie, Dunărea Brăila, Gloria Bistrița sau CSU Cluj Napoca.

Dar, până acolo mai e departe, atâta timp cât Federația nu a prevăzut o dată pentru debutul noii ediții a Ligi Florilor. Previziunea ar fi pentru finalul lunii septembrie, dar nimic nu e sigur.

În tot acest timp, handbalistele Crișului își continuă pregătirea, conștiente de faptul că placa se schimbă în elita handbalului românesc feminin. Noul antrenor, Narcis Cîtu, a cerut deja întăriri și vorbim despre cel puțin 5-6 jucătoare peste media actualului lot.

Primul transfer a și fost operat deja și vorbim despre un portar de 22 de ani. Nicoleta Pășălan vine de la Dinamo și îi face, deocamdată, concurenței doar lui Năstasă și asta pentru că Nemoianu și Corha nu mai continuă la Crișul. Celelalte jucătoare de care Crișul s-a mai despărțit în această vară sunt Damian, Popeanu și Petruse.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button