Gloria LT Cermei

Utistul Pașcu, lângă Salka sau Mohaci la Cermei! Sămădăii primesc întăriri „de culoare“ în săptămâna meciului de Cupă, de la Timișoara





După UTA, următoarea echipă ce intră în febra competițiilor oficiale în stagiunea 2020-2021 este Gloria Lunca Teuz Cermei. „Sâmădăii” joacă peste exact o săptămână, în primul tur al Cupei României, la Timișoara cu ACS Poli.

Pentru acest meci, antrenorii Flavius Moisă și Adrian Sasu ar trebui să-l aibă la dispoziție și pe Erik Pașcu. Fundașul central din circuitul primei echipe a UTA-ei a ieșit negativ la ultimul test pentru coronavirus și de mâine va ajunge la noua sa echipă. Aici se va întâlni cu colegii de generație (2001), Denis Salka și Cătălin Mohaci, în timp ce răspunsurile lui Cocriș și Cristea se lasă încă așteptate. Mocan și Țurcanu (UTA 2003) sunt și ei la Cermei.

Dacă Ianc are niște probleme medicale, la dispoziția staffului tehnic sunt așteptați de săptămâna viitoare alți doi mijlocași centrali. Este vorba despre Oguy Didier Koula (20 de ani, trecut și pe juniorii lui PSG), care s-a mai antrenat cu cermeianii, dar nu a debutat în meciurile oficiale și Christiner Josef Werner (25 de ani). Ambii au fost propuși la formația arădeană de Patrice Feussi, fostul fundaș al UTA-ei în urmă cu șapte sezoane.

ASU Poli – Gloria Lunca Teuz Cermei se joacă miercuri, 9 septembrie, de la ora 16,30. „Sămădăii” se vor testa pentru prima oară în această vară pentru coronavirus luni și marți la Ineu, rezultatele urmând să sosească în dimineața jocului de pe „Electrica”.

FOTO: UTA Media Design









3 comentarii

  1. Stiti ce consider ca este bine?Exista echipe de Liga a 3-a,aradene unde absolventii Academiei UTA,pot sa joace….Si este nevoie de ei….
    E greu cand produci jucatori tineri,ca sa si ai piata de desfacere,cel putin rodaj….Muncesc de mici copii,si-au sacrificat placerile,si toate altele…Parintii au cheltuit enorm ca sa isi sustina fiii…
    Hmmmm….

    0
    0
  2. Insa din pacate cei din Arad sunt indepartati ,in detrimentul celor adusi din afara judetului in care se „investeste”
    „Trist .

    0
    0
  3. Si asta si-a propus si face Cermeiul! Se bazeaza pe juniorii de la UTA (doar TOTI suntem utisti!), ii inglobeaza in echipa, ii rodeaza, le da jocuri si sanse sa creasca….Cermeiul schimba echipa an de an, dar baza ramane aceeiasi…juniorii de la UTA! Niciodata Samadaii nu si-au propus promovarea in Liga a II-a, ci doar sa creasca juniroii de la UTA. Sa nu uitam ca multi fosti juniori au fost rechemati la lotul echipei UTA de Liga a II-a, de la Cermei, sau au plecat spre alte echipe de Liga a II-a… Sigur ca vor fi probleme an de an acolo…..pana la urma Ceremeiul e o comuna din mijlocul campiei, intre orasele Ligii a III-a! Dar atmosfera si caracterul de la Cermei, greu o gasesti la alte echipe!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button