Gloria LT Cermei

Cermeiul se „încălzește” cu Poli pentru derby-ul cu Lipova! „Nu ne vom omorî prea mult…cea mai tare serie din cele zece”





În comparație cu colegele din județul Arad, Gloria Lunca Teuz Cermei începe mai repede sezonul 2020-2021. O face miercuri, la Timișoara, cu ACS-ul, miza fiind calificarea în turul doi al Cupei României. Apoi, primul meci pe puncte e programat contra Lipovei, posibil pe terenul din Sânnicolau Mic. „Meciul cu Poli e un prim moment al adevărului, dar nu ne vom omorî prea tare pentru că în weekend jucăm cum, un adversar pe cât de drag nouă, pe atât de greu de bătut. Să vedem cum reușim legitimările ultimilor jucători doriți, sunt ceva probleme cu actele. Oricum, mai avem ceva discuții, poate mai ducem ceva piese până la finalul lunii septembrie, după ce vedem cum stăm cu lotul în primele etape”, spune Petre Bulza.

Echipele arădene au scăpat de echipele din nord, ceva mai greu accesibile decât cele din Timiș și Ezerișul (Caraș-Severin). „Este o serie bună, va fi mai ușor ca și efort financiar. Distanțele sunt mici, cheltuielile, la fel mergem direct la meciuri, fără cazare. Pe de altă parte, cred că e cea mai tare serie dintre cele zece”, a adăugat președintele „sămădăilor”.

După un loc 9 cucerit după cele 16 runde jucate în stagiunea 2019-2020 ce-și propune Cermeiul? „Nu știu ce să zic, vedem peste două-trei etape dacă am pariat bine pe tineri. Ne va fi greu, dar nu exclud o surpriză, cum am mai făcut și în alte dăți. Orice punct va fi valoros, sunt meciuri puține și echipe foarte tari, dar pentru asta am investit în fotbal, în acest sport frumos. Sunt convins că vor fi multe surprize, nu se știu dinainte câștigătoarele meciurilor”, mai consideră Bulza.

Programul turului pentru Cermei: Lipova (d), Pecica (a), Dumbrăvița (d), Ghiroda (a), Chișineu-Criș (d), Becicherecu (a), Ezeriș (d), ACS Poli (d), Periam (a).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button