Crisul Chisineu-Criș

Crișul, pregătită de luptele dintr-„o serie tare, pe care o cunoaștem”! Cherecheși: „Să rezistăm și financiar, suntem – oarecum – pedepsiți cu testările”





Chiar dacă vorbim despre un campionat înghețat după doar 16 runde, Crișul Chișineu Criș a scris istorie prin clasarea sa pe locul 3. Ștacheta rămâne ridicată și pentru noul sezon ce va începe peste zece zile cu două deplasări în județul Timiș pentru trupa lui Adi Abrudean. „În prima etapă întâlnim Ghiroda, o nucă tare, un adversar redutabil an de an. Apoi, ne întoarcem în Timiș, la ACS Poli, un club care are încă amintirea Ligii 1 și care, credem noi, se gândesc la promovare. Deci începem în forță, trebuie să fim pregătiți de luptă într-o serie ce ne convine. E cea mai bună variantă pentru noi, sunt deplasări scurte, ne cunoaștem adversarii, mai puțin cele două nou promovate. Sunt echipe bune și foarte bune, o serie tare de Liga 3-a”, consideră Daniel Cherecheși.

Andrei Sulea a fost ultimul transfer operat de Crișul în această vară, chiar din tabăra conjudețenei Lipova. „Lotul este complet, echilibrat și pregatit de competiție, nu mai vom face mișcări de jucători. Am vrut să jucăm prima etapă în deplasare ca să fim siguri că terminăm montarea porților. Altfel, sper să rezistăm cu toții financiar, să fim sănătoși, să ne bucurăm de fotbal. Vom avea cheltuieli mari cu testarile din 14 în 14 zile. Vorbim despre cinci testări la tot lotul și stafful, adică aproximativ 30 de persoane. Vom avea cheltuieli de aproximativ 50 de mii de lei pentru acest tur de campionat. Nu mi se pare chiar în regulă, din moment ce chelnerii, profesorii și alte categorii de oameni care vin în contact apropiat cu multă lume nu trebuie să se testeze obligatoriu. Aici cred eu că suntem cumva pedepsiți, în loc să fim ajutați”, a adăugat managerul Crișului.

Cherecheși este și unul dintre candidații pentru funcția de primar a orașului Chișineu Criș înaintea unui sezon cu multe provocări la nivelul activității sportive. „Trăim un moment important pentru sportul local, avem fotbal de calitate si, iată, vom juca și în Liga Florilor cu echipa de handbal feminin. Se va construi o sală polivalentă pentru handbal și ne dorim foarte mult ca suporterii sau simplii privitori să poată veni la meciuri. Sperăm să se schimbe în bine și situația medicală și să revenim cât de curând la normal”, a încheiat managerul Crișului.

Programul turului pentru Crișul: Ghiroda (d), ACS Poli (d), Becicherecu Mic (a), Ezeriș (d), Cermei (a), Periam (d), Lipova (a), Pecica (d), Dumbrăvița (a).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button