Liga a 2-aLiga a 3-aSuperliga

Stroe susține că stadioanele se redeschid când cazurile de COVID scad sub 1000 de oameni pe zi





Ministrul Tineretului și Sportului și-a menținut discursul de acum zece zile, de la Arad, cu privire la planul autorităților pentru revenirea suporterilor pe stadioane, însă a introdus un element nou în ecuație. Mai precis, Ionuț Stroe spune că accesul spectatorilor pe arenele României rămâne interzis atâta timp cât cazurile de COVID nu scad sub 1000 de oameni pe zi. Ieri, de exemplu, am avut 1.150 de infectați cu coronavirus.

Altfel, ca și la conferința de presă susținută cu ocazia inaugurării arenei „Francisc Neuman”, Stroe a vorbit de sistemul informatizat pe baza căruia oamenii vor ajunge să-și vadă din nou pe viu echipa favorită. „Deocamdată accesul pe stadioane în România este interzis. Pentru sănătatea oamenilor este important ca stadioanele să rămână închise. Măsurile de protecție ar fi imposibil să fie respectate pe stadioane, tocmai de aceea e mai bine să rămână închise. Felul în care îți susții echipa pe stadion diferă extrem de mult de felul în care îți savurezi cafeaua la o cafenea. Când vom permite accesul pe stadion o vom face printr-un program online care să arate exact scaunele pe care poți să te așezi și pe care nu. Vom mări și numărul de stewarzi. Am făcut un calcul și avem nevoie de un steward la 21 de suporteri. Stadioanele se vor umple în proporție de 10%, iar suporterii se vor întoarce pe stadion abia după ce numărul de îmbolnăviri va scădea sub 1000”, a declarat Ministrul Tineretului și Sportului la Realitatea Plus.

Vă reamintim că mai multe asociaţii de suporteri din ţară, printre care şi cea a UTA-ei, au trimis o scrisoare deschisă către Guvernul României, cerând ca accesul pe stadioane să fie din nou permis, așa cum se întâmplă în alte campionate din Europei.

8 comentarii

  1. deci la cum merg treburile prin ROMANIA anul asta nu calcam pe stadioane! Asa ca haide UTA,una dintre campioanele provinciei!

    0
    0
  2. Daca se accepta doar 10% din capacitate, cum vor întra toți abonații la UTA? Fiind vorba clar de peste 1200 abonamente rezervate și încă se mai fac…

    0
    0
    1. Prin rotatie. La urmatorul meci de acasa mergi tu, la urmatorul eu.
      Eu asa as face daca nu se poate altfel

      0
      0
  3. Suntem o nație idioata. Voi chiar nu vreți sa pricepeți, dragi romani, ca șansele de a scadea Covidu p.. i, este sa nu mai facem teste (uitați-vă la unguri). Cei care ies pozitiv, provin din marja testelor false, care la testele existente este 25%. Asadar, eu va întreb, ce om normal la cap își face test și după, sa i se schimbe viata radical? Mai ne trezim diqn prostie, ce mama d.. lui.

    0
    0
  4. stroe si burleanu ei au liber==au alta lege===daca nimeni nimeni nici iohanis altfel bataie de joc

    si apoi liber la bautura la fotbal nu

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button