Stranieri aradeni

Arădeanul Man a strălucit „sub tricolor”, în Malta! Adi Mutu își laudă elevul: „Este omul potrivit pentru acest tricou cu numărul 10 și poate fi urmașul meu” + VIDEO





Adrian Mutu își confirmă debutul pozitiv la cârma naționalei de tineret. După ce a câștigat cu 3-1 în Finlanda, reprezentativa U21 s-a impus fără emoții și în Malta, în fața unui adversar modest. Arădeanul lui FCSB, Dennis Man, a fost poate cel mai bun fotbalist român în această seară.

„Tricolorii mici”  au înscris primul gol în mintul 6, după o cursă de 50 de metri a lui Dennis Man. Fostul atacant al UTA-ei a înscris elegant după ce a driblat frumos în careu. S-a făcut 2-0 din penalty, după ce Costache a înscris de la 11 metri. Man a fost cel care a făcut faza de 11 metri după o nouă pătrundere în viteză pe dreapta și o pasă pentru Mihalache, care fusese faultat în careu. Ultimul cuvânt l-a avut Haruț care a înscris după o lovitură de la colț executată de Cîmpanu.

„Uitat” de Mirel Rădoi la naționala de tineret, Dennis Man s-a dezlănțuit în Malta, alături de colegii de lanaționala mică. „Ne bucurăm că am înscris foarte repede. Pot să spun că am început foarte bine cu Mister, încercăm să prindem din mers ideile lui. Sperăm, normal, la locul 1, încercăm să jucăm la victorie fiecare meci și când vom juca cu Danemarca să câștigăm. Ne bucuram că Mister este alături de noi. Am avut multe de învățat de la Mirel Radoi. Important este că echipa a câștigat și mai puțin că am marcat eu. Nu sunt eu în măsura să spun dacă îmi crește valoarea sau nu. Ne bucurăm că am reușit să batem Austria, ne-am uitat cu emoții le meciul naționalei mari”, a declarat Dennis Man, la ProX, în această seară. Man a ajuns la cota 4 reușite înscrise pentru naționala de tineret în 17 apariții.

Adi Mutu a fost foarte fericit la finalul meciului din Malta. Două victorii din două meciuri pentru fostul mare atacant al naționalei, care se poate gândi acum la primul loc al grupei. Mutu speră că și-a găsit urmașul la națională. „Este omul potrivit (râde) pentru acest tricou cu numărul 10 și poate fi urmașul meu. Asta trebuie să facă el pe teren. Să dea goluri, să paseze și să muncească.Treaba lui este să dea cât mai multe goluri. Mă bucur foarte tare că am câștigat. Felicit jucătorii și mă bucur pentru ei. Le transmit suporterilor că nu vrem să-i dezamăgim și o luptăm pentru ei la fiecare meci”, a spus „Briliantul” după disputa cu maltezii.

Pe banca de rezerve pentru România Under 21 a luat loc și portarul UTA-ei, Horațiu Moldovan, care rămâne fără niciun  minut bifat în „dubla” cu Finlanda și Malta.

VIDEO golul lui Denis Man din minutul 6









2 comentarii

  1. Se vede ce mult au crescut jucatorii romani cu regula U21 ,personal cred ca regula este buna pentru fotbalul romanesc.
    PS: Alin P ai avut dreptate ,imi cer scuze!

    0
    0
  2. Man pus pe munca și dornic de revanșa Revanșa revenirii la lotul A ,unde prin explicații puerile a fost. lăsat la U-21 .Mare nedreptate și mod abject de lucru în cazul lui Adi Petre. Ghinionul de a nu place. patronului-antrenor l-a exclus pur și simplu din circuitul de performanta. !!Tocmai Mutu putea să-i. de-a o mana de ajutor. El și greseala alegerii celor care l-au sfătuit pe Adi ,semnal dat de cei care îl admirau ,dar nu aveau nicio putere. A se observa cum peste evoluțiile lui Hagi-junior ,la lotul mare ,se trece în mare tăcere ,și se urmăresc ocazii noi de revenire în primul plan. Lui Petre îi rămâne să dea bani de la el sa revina în circuit. Nu e jucător liber decât in vreo doi ani. UTA nu,- l poate ajuta.Prin miracol. poate reveni la Arad .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button