Șoimii Lipova

Caz de COVID la Șoimii Lipova, dar derby-ul cu Cermeiul rămâne programat sâmbătă: ”Am respectat protocolul și am izolat respectivul fotbalist”





Îngrijorare în tabăra lipovană în această după amiază, după ce testul COVID al juniorului Fabio Trip a ieșit pozitiv. Fotbalistul fusese împrumutat de o săptămână de la ASU Poli, unde făcuse deja cinci testări, toate negative. După consultarea cu cei de la Direcția Publică de Sănătate, cei de la Șoimii Lipova au primit „verde” pentru jocul de sâmbătă, cu Cermeiul, cu atât  mai mult cu cât „alb-albaștrii” au fost foarte stricți în ceea ce privește măsurile impuse de autorități.

„Clubul Șoimii Lipova a respectat protocolul sanitar, jucătorii stau singuri în camere, se dezbracă în afara vestiarului, s-a evitat pe cât de mult posibil contactul între jucători la antrenamente. Așadar, chiar dacă timișoreanul prospăt legitimat, Fabio Trip, a fost depistat pozitiv, după ce la Poli a făcut cinci teste care au ieșit negative, acesta nu influențează programul echipei, care se va antrena azi și mâine și va juca sâmbătă. În tot acest timp, Trip, care – de altfel – nu are niciun fel de simptom, va repeta testul, căci este posibil ca el să se înscrie în marja de eroare a testării PCR”, precizează Radu Pop, președintele secției de fotbal al vicecampioanei ediției precedente de campionat.

Lipova – Cermei se joacă sâmbătă, de la ora 17, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic și va fi transmis în direct de TV Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button