Fotbal judetean

Asandului, Dodu și C. Caba – achizițiile verii la Șimand, care va avea nocturnă din Italia! Tăucean îi vede pe „șoimi” tot în prima parte a clasamentului Ligii a IV-a





Conducerea Asociației Județene de Fotbal și reprezentanții Ligii a 4-a „coc” un program competițional comprimat într-o lună și jumătate, în așa fel încât, dacă protocolul rămâne neschimbat, fiecare formație să nu fie obligată mai mult de trei testări pentru coronavirus. Startul ar urma să se dea undeva la începutul lunii octombrie, însă totul se va bate în cuie în următoarea ședință de Comitet Executiv a AJF ce ar putea avea loc în zilele ce urmează.

Până una alta, prim divizionarele județene își continuă pregătirile, Șoimii Șimand propunându-și să rămână în Top 6, așa cum s-a întâmplat stagiunea precedentă în momentul „înghețării”. „Acum doi ani când am plecat de la Curtici și am acceptat proiectul celor de la Șimand, am dorit să facem o echipă pe cât posibil tânără, cu jucători care să aibă continuitate și am reușit. Mulți dintre cei de azi încep al treilea sezon la club, însă nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul Primăriei, al Consiliului Local Șimand și al omului de afaceri, Daniel Cordoș. Delegatul Adi Cuc e și el un element de bază al clubului, un liant perfect între conducere și echipă. La baza sportivă, oficialitățile locale au mărit tribunele, s-au pus încă 100 de scaune noi, o instalație nouă de udat și așteptăm să vină tocmai din Italia stâlpii de la instalația de nocturnă”, ne-a mărturisit Ghiță Taucean, directorul sportiv al „șoimilor”.

La rândul lor, șimăndanii au la activ 6-7 săptămâni de antrenamente, sub comanda lui Ioan și Iany Ruska. „La capitolul achiziții, îi avem pe Marius Dodu, de la Ineu, Andy Asandului, de la Păuliș și Cristi Caba, de la Curtici. Mai suntem în discuții cu doi jucători, dar vrem să promovăm și mulți tineri din Șimand. Deja au făcut pasul de la juniori la prima echipă: Malița, Cordoș, Mihailov, Borod, Mertoiu și Năstase. Din păcate, Sulea nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei, probabil va alege alt drum. Altfel, echipa s-a antrenat conform protocolului medical, banii sunt la zi, atmosfera e bună, așteptăm să jucăm din nou meciuri oficiale. O să încercăm să ne batem pentru primele locuri, dar, oricum, nu vrem să coborâm sub locul pe care l-am avut anul trecut”, a adăugat Tăucean.

În iarnă, șimăndanii își mai asiguraseră și serviciile lui Stejar și L. Achim, însă doar ultimul mai face parte din lotul „galben-albaștrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button