Crisul Chisineu-Criș

Zamfir are amintiri plăcute de pe „Electrica”, ACS Poli: „Unul dintre cele mai intense momente ale carierei, acum adversarul s-a schimbat bine”





Ultima victorie a Crișului pe teren străin a venit pe „Electrica” la finalul lunii noiembrie a anului trecut. E drept, de atunci, echipa lui Adi Abrudean a mai susținut doar trei jocuri oficiale, unul singur afară, chiar săptămâna trecută, tot în județul Timiș, la Ghiroda și Giarmata Vii.

„Alb-albaștrii” au condus cu 2-0 până în minutul 81, pentru ca partida să se încheie la egalitate după ce Bocșan a punctat în cel de-al patrulea minut de prelungire. „E frustrant să iei gol la ultima fază, mai ales că am condus, practic, aproape tot meciul. Erau două puncte mari în plus, meritate, zic eu, dar nu mai avem ce face acum decât să ne montăm pentru meciul de sâmbătă, tot din Timiș. Ne întoarcem pe stadionul <<Electrica>> unde, personal, dar și băieții, avem amintiri frumoase de la ultimul joc”, spune Rafael Zamfir.

Într-adevăr, goal-keeperul de 19 ani a apărat un penalty în minutele de prelungire al disputei cu „alb-violeții” la scorul de 2-1 pentru echipa sa. „Într-adevăr, a fost unul dintre cele mai intenese momente din cariera mea, am salvat rezultatul pentru echipa mea, puncte care mai târziu, în primăvară, ne-au folosit să terminăm pe podium. Iar aceasta a fost cea mai bună clasare din istoria clubului. Pe de altă parte, îmi pare rău că nu am terminat pe teren sezonul, căci la vârsta mea am nevoie de cât mai multe jocuri. Asta e, de acum ne gândim doar următoarele meciuri, iar cel de la Timișoara e cel mai important. Întâlnim o echipă schimbată în bine, care ce s-a întărit destul de mult cu jucători cu experiență, nu mai au doar copii ca în toamna anului trecut și e clar că vom avea parte de un meci greu. Dar, am încredere în colegi, în antrenorul Abrudean care pregătește bine meciurile și sper să bifăm prima victorie sâmbătă”, a adăugat Zamfir, împrumutat pentru al doilea sezon la rând de la UTA la Crișul.

Deși și-a reluat antrenamentele, Nicu Hodan are șanse mici să revină pe gazon peste două zile, în timp ce Alin Ciornei ar trebui să fie la dispoziție lui „Știli”. Eliminat la Ghiroda, Nistor va fi suspendat. Timișorenii nu au început tocmai pozitiv sezonul, cu o eliminare din Cupă în fața Cermeiului și o remiză cu nou promovata Avântul Periam. Din această săptămână, la dispoziția lui Silviu Bălace se află și Salhi M’hammed Ouadie, un „închizător” marocan de 23 de ani.

Formații probabile:

ACS Poli: Gakos – D. Bălace, Bilia, Hecsko, Popa – Daminuță, Mitre – Rosenblum, M. Călin, Românu – Matiș.

Crișul: Zamfir – Haloș, Sabău, Siminic, Suslak – Al. Pavel, Teședan, Clej – Piț, Sulea, Budur.

Arbitri: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba) – Csaba Antal, Robert Meres (ambii din Cluj-Napoca)

Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Cristian Emil Gîț (Deva)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button