Stranieri aradeni

Arădenii Man și Petre, marcatori pentru FCSB în meciul de maidan din Serbia!





Deși meciul contra lui Backa Topola ar fi trebuit să fie unul accesibil pentru FCSB, acesta s-a transformat într-unul complicat deoarece nouă jucători din cadrul formației bucureștene au fost infectați cu noul coronavirus. Printre ei nu s-au aflat și arădenii Dennis Man și Adrian Petre, care aveau să fie decisivi pentru formația bucureșteană, în Serbia. Man a fost autorul unei „triple” (50, 63, 105), iar Petre a înscris și el o dată, în minutul 108. În plus, ambii fotbaliști arădeni au și-au transformat în gol loviturile de departajare.

Scorul, dar și prestația celor două echipe caraterizează fotbalul de maidan. Echipa condusă de pe margine de Mihai Pintilii, care i-a ținut locul lui Toni Petrea (infectat și el cu SARS-CoV-2) a reușit „performanța” să ia două goluri în 11 contra 10 și alte două și în 11 contra 9 jucători și asta pentru că Ponjevic și Siladi au fost eliminați de pe teren în minutele 44, respectiv 103.

La scorul de 6-6 după 120 de minute s-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Duncan a respins un șut, iar FCSB-ul a marcat pe linie: 10-11, scor final, de calificare pentru FCSB, care va juca cu Liberec  (Cehia) în turul următor al preliminariilor Europa League, pe teren propriu.

Foto: ProSport (Ciprian Petcuț / Sport Pictures)









6 comentarii

  1. De ras a ajuns FCSB-ul !!! Cu 3 jucatori eliminati, aia aia de la Topola zis si plopii, au reusit sa egaleze de fiecare data si cu putin noroc FCSB-ul puteau fi eliminati de catre o echipa slaba !!! Urmatorul meci cu Slovan Liberec ,nu le dau nicio sansa FCSB -istilor !!!

    0
    0
  2. Ipocritul de Mimi Stoica,nu il suporta pe Adrian Petre,sub nici o forma,de la inceput,pentru ca nu a fost recomandat de catre a tot-stiutorul….Il face praf mereu public,pai si atunci din ce cauza,Tabarcea sa-si rupa picioarele pentru FCSB?Ce Instat ar mai dori?
    E pus pe faras tot din cauza lui slugarnicul Mimi,mini….
    Lasati-l pe Tabarcea Adrian Petre,macar imprumut la UTA….va tine?Nuuuu….probabil…

    0
    0
    1. Mimi Stoica cancerul clubului FCSB,sfătuitor, usier, paharnic,inbarligator, prieten pana la un anumit punct, apoi te trădează, asta e fișa postului a acestui om de casa a clubului FCSB. Eu cred ca dl Becali nu vede aceste lucruri.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button