Progresul Pecica

Pecica, victorie tot la „două diferență” și în derby-ul de la Cermei! Stupar: „Am venit cu respect aici, băieții au respectat registrul tactic și au câștigat meritat”





În ciuda problemelor de efectiv, Progresul Pecica a început ca din pușcă noul sezon al Ligii a III-a și e una dintre cele două formații din seria a 8-a cu punctaj maxim. După 2-0 cu Progresul Ezeriș a urmat și un succes cu 3-1 în deplasarea de la Cermei, toate golurile fiind înscrise până la pauză.

Chiar și fără unul dintre liderii echipei, Bogdan Bozian, care s-a alăturat absențelor deja știute ale lui Gabor și Arsene, „galben-albaștrii” nu le-au dat prea multe speranțe „sămădăilor”. „A fost un joc dificil, într-un derby județean rezultatul este deschis și poate fi surprinzător. Cu toate că noi am plecat cu un mic avantaj în ceea ce privește vârsta și experiența, am venit cu respect la Cermei. Știam că întâlnim niște copii,  despre care eu cred că vor avea un cuvânt de spus în fobalul de performanță. Sau cel puțin o parte dintre ei. Cred că este o victorie meritată, muncită, și nu doar prin prisma rezultatului, ci și al ocaziilor pe care ni le-am creat. Puțin îmi dă de gândit că ratăm foarte ușor în situații extrem de bune, dar sperăm să reușim și în continuare să ne creăm ocazii, căci la finalizare e mai simplu să lucrăm. Una peste alta, am meritat cele trei puncte, băieții au muncit pentru ele și mă bucur că în multe situații au reușit să respecte registrul tactic atât pe momentul de atac, cât și pe cel de apărare. Trebuie să avem mai mare atenție pe faza defensivă pentru că riscăm să fim surpinși cum s-a întâmplat astăzi la gol și încă în vreo două-trei situații. Vom regla încet toate aceste lucruri și sperăm să arătăm din ce în ce mai bine”, a declarat Dan Stupar la puține minute de la finele disputei de la Cermei.

Progresul e depășită doar de Dumbrăvița în clasament datorită golavreajului superior. „Ne bucurăm că am legat două victorii,  mai ales că pentru noi este important orice punct în condițiile în care suntem puțini și odată cu trecerea etapelor pot apărea accidentări, suspendări și riscăm să rămânem fără soluții de pe bancă”, a mai a mai afirmat antrenorul pecicanilor.

Peste numai trei zile, Pecica se întoarce la Cermei pentru un nou duel cu tânăra echipă a lui Flavius Moisă, miza fiind de această dată calificarea în turul trei al Cupei României.

Galerie FOTO de la Cermei – Pecica 1-3

Un comentariu

  1. Dragi Pecicani! Nu frecați menta prin liga a 3-a, daca puteți mai mult, bateți-va pt un loc în liga 2. Sa vrei mai mult este semnul celor puternici!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button