UTA Arad

Istvan Kovacs o fluieră pe UTA cu Iașiul: Arădenii nu au câștigat niciodată cu arbitrul din Carei la centru și au marcat un singur gol!





UTA și Poli Iași au mare nevoie de puncte în această seară în duelul direct ce se va disputa pe arena „Francisc Neuman”, începând cu ora 18,45. Se anunță un meci pe muchie de cuțit, iar Comisia Centrală de Arbitri l-a trimis la Arad pe al doilea cel mai bine cotat „fluieraș” român al momentului.
Este vorba despre Istvan Kovacs, arbitru de Champions League ca și arădeanul Ovidiu Hațegan, cu care – însă – „Bătrâna Doamnă”  nu a câștigat niciodată la centru. Cavalerul fluierului din Carei i-a mai fluierat pe „roș-albi” de trei ori în Liga 2-a: UTA – CSM Râmnicu Vâlcea (0-0, octombre 2008), Internațional Curtea de Argeș – UTA (2-0, martie 2009) și Unirea Alba Iulia – UTA 2-1 (mai 2009). Regretatul Andrei Mutulescu a fost singurul utist care a marcat într-o partidă arbitrată de Kovacs, care i-a mai condus pe arădeni și în turul barajului de promovare, cu FC Voluntari. A fost 3-0 pentru ilfoveni în iunie 2016, iar golul lui Cipri Rus din retur nu a fost de ajuns pentru revenirea UTA-ei acolo unde îi este locul.
Astăzi, sătmăreanul îi va avea alături pe asistenții Alexandru Cerei, din Cluj-Napoca și pe Mihai Marius Marica, din Bistrița. Rezervă este Rareș George Vidican, din Satu Mare, iar observator de arbitri – Zoltan Szekely, din Baia Mare.








5 comentarii

  1. Sa sutam noi bine la poarta de la distanta si sa dam gol si poate sa arbitreze orice arbitru,chiar si Collina !

    0
    0
  2. Nu are nici o relevanță statisticile aste decat poate pt superstitiosi. UTA dacă va fi mai bună va invinge azi. Dacă nici pe ăștia nu ii batem care sunt cea mai slabă echipă din prima ligă atunci mai bine…votam bibart

    0
    0
  3. Daca UTA., baietii isi fac jocul cum trebuie si fructifica ocaziile de gol ivite la poarta iesenilor, ce sa mai faca Istvan Kovacs !!! HAI BAIETII , FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD , V I C T O R I E !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button