UTA Arad

Balint nu dă vina pe gazon pentru înfrângerea cu Iașiul, dar avertizează: „Nu vreau să mă gândesc cum va arăta când se strică vremea” + FOTO





Prima brazdă din gazonul montat pe „Francisc Neuman” din toamna anului trecut a ieșit prin minutul 3 al partidei UTA Poli Iași (2-3). Ulterior și alte porțiuni de iarbă s-au deteriorat prea ușor, cel mai mult având de suferit zona din stânga careului de 16 dinspre strada frații Neumann.

Dincolo de forma slabă prinsă de unii dintre fotbaliștii gazdelor, la unele execuții simple a contat și calitatea gazonului. „Nu știu cum va fi gazonul când se strică vremea, nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Dar, e clar că a influențat calitatea jocului, căci au apărut destule greșeli tehnice la fotbaliști care, de obicei, nu comit asemenea erori. Dar, nu ăsta este motivul pentru care am pierdut astăzi. Eu aș vrea ca acest gazon să fie unul de calitate și în perspectiva  următoarelor meciuri, chiar și atunci când vremea se va înrăutăți. Programul este destul de aerisit, nu jucăm multe partide într-un timp scurt și atunci sper ca oamenii responsabili să aibă timp să-l pună la punct și să avem un gazon de calitate”, a transmis Laszlo Balint la conferința de presă de după meciul cu moldovenii.

Dar, antrenorul „roș-albilor” mai are și o altă expicație pentru erorile de transmisie ale balonului sau preluările lungi, la adversari. „Greșelile tehnice au apărut și pe fondul precipitării ce a apărut datorită unei dorințe prea mari de a câștiga. Am suferit pe momentul defensiv, am suferit la organizare, e o lecție pe care o primim la început de drum, căci acest campionat de Liga 1 este doar la început. Nu am funcționat în niciun compartiment, pe niciun moment al jocului”, a mai considerat Gyuszi Balint.

Absolut toate golurile ieșenilor au fost favorizate de pasele eronate ale utiștilor chiar în jumătatea proprie de teren.

Galerie FOTO, UTA – Poli Iași 2-3, semnată de Viorel Musca









10 comentarii

  1. Cu besinosii ăștia de jucători cădem sigur în liga-2-a. Astia sunt mercenari, care nu vor sa alerge, sa joace, dribleze, etc… Și dacă ceva nu iese bine, tot ei vor sa învinovățeasca antrenorul.

    0
    0
    1. Pt asta sa luam bilete virtuale si abonamente?Ce joaca Rosu,Tescan,Hora,Morar,Ilie,Melinte?Jucatori de liga2.

      0
      0
  2. Dl Balint ar trebui sa stie ca : 1 Sistemul folosit de dansul 4-2=4, ( unul perimat ), cu doar 2 mijlocasi centrali, fara inchizator, care foarte des au fost prinsi in fata, i-a pus pe fundasii centrali , prea des in situatie de 2/2, dar si 2/3 ( in inferioritate), deci in nesiguranta. Din orice punct de vedere, Bugacianu nu este mijlocas stnga, e om de atac, rapid, nu pasator,. care sa faca faza de aparare, iar Tescan nu a avut nici o realizare ( a fost tinut aiurea in teren). In plus,..si Hora a fost nul. 2. UTA, la aceasta ora, este singura echipa care nu este pregatita fizic, pentru prima liga,… am vazut la TV, la meciul cu Lunca Teuz cum alergau, alene, in jurul terenului ” titularii”. Nu asa se face pregatire fizica, astazi…. 3.UTA nu are joc colectiv, nu poate duce mingea prin pase succsesive, iar dupa pasele lungi, folosite des, cel ce receptioneaza balonul , ori nu il receptioneaza, ori nu e sprijinit si il pierde rapid 4. Situatia actuala, fara a fi ( inca ) dramatica , este ingrijoratoare, am jucat cu echipe accesibile. La Iasi, cei mai buni au fost strainii, la UTA, Apostu si-a adus jucatorii sai, avem un singur strain si acela a fost printre cei mai buni.Foarte multi adusi de Apostu & Balint „nu pun osul”, joaca de dorul lelii. Din nou Tomozei nu rezista un meci intreg, si asta de multa vreme. Deci , nu gazonul a fost cauza infrangerii (neasteptate) ci tactica aleasa si lipsa de pregatire, nu mai vorbesc ca fazele fixe sint fara rezultate, la UTA. Daca mai adaugam Ca I Kovacs ne-a mai si ajutat…chiar ne-am prezentat slab. Balint ori ia masuri severe, rapide, ori…nu esre antrenor de prima liga si nu il vad bine, in viitorul echipei.

    0
    0
      1. Kidule,te rog frumos sa termini cu ironiile fara rost….Nu esti orb ca sa vezi ca sistemul nu functioneaza,dorit…Nimeni nu este analist,doar in felul nostru,iubim UTA…Incearca sa fii si tu lucid si observa ca ceva nu se leaga…Mai citeste si tu pareri ale unor gazetari,legati sufleteste de UTA,gen Leo Sfara,Lucian Danila,care puncteaza perfect ceea ce se intampla sau nu se intampla….Nu ii ajutam pieptanadu-i,crede-ma te rog….din tot sufletul….Nu vrem din nou elefanti,plictisiti de viata,doar pe salarii incasate…
        Te rog sa nu mai fi ironic….Nu este deloc de gluma….

        0
        0
        1. Iar te schimbi ca vremea?
          Nu ii piaptana nimeni si imi place sa cred ca nu mi-am pierdut luciditatea insa nu pot sa ii desfiintez dupa prima sincopa.

          Cat desprr gazetari, pe Danila il citesc si il respect atat ca gazetar, cat si ca utist insa ce scrie Sfara nu ma intereseaza, ala se caciuleste pentru un pumn de ceapa.

          0
          0
  3. Gazonul a cedat pentru ca o eminenta cenusie,un specialist(sau mai multi),a considerat ca trebuie irigat pana in ultimul minut inainte de inceperea partidei….
    Daca ploua,este altceva….parca terenul este prevazut cu drenaj…Nu trebuie sa fi mare specialist ca sa vezi ca apa balteste in coltul din stanga tribunei I-i….

    0
    0
  4. da din ce vad uta cade fizic din minutul 60 trebuia adusi jucatori tineri talentati gen haita sau matis nu batrani expirati ….sa nu uitam ca toti jucatori au trecut pe prin esaloanele inferioare …..sa nu uitam greselile ce le-am facut cand sau adus jucatori gen grahovac…grigorie…etc ce a iesit dezastru forza uta

    0
    0
    1. Haita????Ce vise desarte….Copilul(fiind copil) este peste media figurantilor…dar este al lui Hagi….Cand ajunge mingea la el,e periculos rau….
      Suferim la omogenitate,tactica de blazare de a inchide jocul atunci cand suntem pe val,in avantaj si nu stim sa gestionam,sau nu vrem asta….
      Vorbim despre omogenitate?Nu avem acea unitate de grup discutata….Rezervele intrate,nu aduc acea prospetime dorita…ci dimpotriva….Nici un transfer,in afara de Albu,nu dovedesc valoare peste potentialul dorit…
      Ia sa privim pe cine ne bazam?Tomozei,Bustea,Simo,Ursu,in rest un fel de ghici,aceleasi motorizari….Mie sa nu imi vorbiti de un Hora,Rosu,bla,bla,bla….Reloading elefanti…..Mister Balint…instantaneu ii tai de la bani…dar si pe tine,Mister….chestie de bun simt….

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button