Crisul Chisineu-CrișȘoimii LipovaȘtirile zilei

Derby-ul „alb-albastru” al Cupei a fost adjudecat de Lipova! Lung: „Nu putem fi supărați pe băieți, au făcut un joc bun” v.s. Ciubăncan: „La înălțime din toate punctele de vedere” + FOTO





Ajunse la cota 4 puncte după primele două runde ale campionatului Ligii a 3-a, cu golaveraj identic, 4-2, Crișul Chișineu Criș și Șoimii Lipova și-au disputat un loc în turul trei al Cupei României. Am avut parte de un meci deschis, cu ocazii de ambele părți, dar o singură învingătoare, formația oaspete, ce a punctat prin Codoban și Gherasim pe finalurile celor două reprize.

Crișul și-ar fi dorit un alt deznodământ al primei partide stagionale pe stadionul „Aurel Ardelean”. „Un meci de Cupă pe care am dorit să-l câștigăm și să mergem mai departe. Am abordat jocul la victorie, dar, din păcate, atât au putut face pe teren. Nu putem fi supărați pe băieți, au făcut un joc bun, am avut și ghinion azi. La primul gol al Lipovei a fost o fază care nu anunța nimic, iar de acolo aborarea a fost alta. Noi am riscat mai mult în repriza a doua, Lipova a mai avut o ocazie-două, dar și noi puteam să înscriem. Asta a fost astăzi, ne vedem de drumul din campionat”, a punctat Remus Lung, antrenorul secund al Adi Abrudean.

Așadar, Lipova rămâne singura divizionară terță arădeană ce rămâne fără eșec în startul stagiunii și seria pozitivă poate continua atâta timp cât vineri ajunge la Arad codașa ACS Poli. „Un meci aprig disputat, cu intensitate bună, un meci în care am reușit să ne facem jocul contra unei echipe foarte bune a acestei serii, care are și un antrenor bun. Am fost la înălțime din toate punctele de vedere și rezultatul este pe măsura jocului pe care l-am practicat. Puteam să închidem puțin mai repede jocul la ocaziile pe care le-am avut, trebuie să fim un pic mai atenți la finalizare. La asta am păcătuit și la Periam, meci în care ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reușit să mai marcăm. Felicit ambele echipe pentru dăruirea din teren și sportivitatea de care au dat dovadă. Am încercat să menținem o linie a echipei, să nu destabilizăm, dar am dat minute și unor jucători care au prins minute mai puține până azi”, a afirmat și Marius Ciubăncan, ajutorul lui Flavius Sabău pe banca Lipovei.

Galerie foto Crișul Chișineu-Criș – Șoimii Lipova  0-2

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button