Știrile zileiUTA Arad

Cel mai tânăr debutant din istoria lui FC Brașov, aproape de o înțelegere cu UTA: Călin Popescu – variantă de junior pentru Balint





„Bătrâna Doamnă” este pe cale să-și mai asigure serviciile unui junior. Ar fi al treilea după ce șase dintre fotbaliștii săi sub vârstă s-au infectat cu coronavirus și, cel puțin deocamdată, nu au mai revenit pe gazon. După Dragoș Tescan și Denis Rusu, în „alb-roșu” este așteptat să ajungă și Călin Popescu, un mijlocaș de bandă dreapta, care se va despărți de Sepsi Sfântu Gheorghe.

Presa centrală a scris că fotbalistul de 19 ani a fost lovit de antrenorul covăsnenilor, Leo Grozavu și relațiile dintre ei sunt deteriorate definitiv. UTA ar urma să pună mâna gratis pe Popescu, însă Sepsi își va păstra 30% dintr-un posibil viitor transfer. „Toți jucătorii interesanți sunt luați în calcul de către noi. Nu numai în ceea ce privește momentul actual, ci și perspectiva, pentru că ne raportăm și la obiectivul nostru pe termen mediu și lung. Eu așa sunt, nu gândesc activitatea mea la UTA de pe azi pe mâine, încerc să mă raportez și la viitorul apropiat și mai îndepărtat. Absolut toată lumea din club trebuie să funcționeze pe aceste obiective. Într-adevăr, sunt discuții cu Călin Popescu”, a confirmat Laszlo Balint, antrenorul „roș-albilor”.

Călin Popescu (19 ani) este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti lansaţi de FC Braşov și după ce semnase cu Sepsi la începutul anului 2019 a fost împrumutat în Liga 2-a, la ASU Poli Timişoara. În Liga 1, fotbalistul a disputat doar trei partide, toate din postura de rezervă, adunând 59 de minute. La vârsta de 15 ani şi 6 luni, Popescu juca în Liga 2 pentru FC Braşov, fiind cel mai tânăr debutant din istoria „stegarilor”.

Impresarul fotbalistului, Cătălin Sărmășan, a confirmat, la rându-i tratativele, așa că mutarea se poate face de pe o zi pe alta.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button