Sporturi de contactȘtirile zilei

Gafencu nu se mai bate la Oradea, adversarul său s-ar afla în carantină!





Eduard Gafencu, cel mai popular fighter arădean, ar fi trebuit să se întoarcă în ring după o jumătate de an, mâine seară, la Oradea. În orașul de pe Crișul Repede e programat „Colosseum Tournament”, cu prima sa gală din 2020, însă Gafencu nu se va afla printre protagoniști. Din informațiile noastre, Adelin Mihăilă, adversarul arădeanului, a anunțat organizatorii că se află în carantină, pentru că o persoană apropiată ar fi fost infectată cu coronavirus.

Prin urmare, Edy „The Blitz” Gafencu pierde șansa să lupte cu Sorin „Pantera” Tănăsie în colțul său, pentru prima oară de când fostul fostul campion mondial de juniori la box a devenit antrenorul său. Totodată, Mihăilă nu poate spera încă la revanșa pentru meciul de centură la categoria 81 de kilograme.

În schimb, a rămas în picioare evenimentul principal, adică lupta dintre legenda vie a kickbox-ului românesc și a MMA, Alexandru „Sandu” Lungu și Hajdu Tamas. De asemenea, se vor duela în evenimentul co-principal, doi dintre cei mai importanți luptători ai turneului Colosseum, Marian Lăpușneanu și Adrian Maxim. Singurul arădean care se va bate mâine la Oradea este Ruben Onișor (Dey Thai Box Club), care-l va înfrunta la categpria -61 kg pe Iulian Marinescu.

Restul întâlnirilor ce se vor mai putea viziona la Digi Sport, începând cu ora 19:

-77 kg: Gorbicz Gabor vs. Flavius ​​Boiciuc

+95 kg: Conea Gabriel vs. Alexandru Tironeac

-71 kg: Octavian Jurj vs. Petrut Alexandru









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button