Pariuri sportive, gaming și casino

Învață să pariezi online la Superbet în mai puțin de 5 minute!





Superbet este una dintre agențiile de pariuri sportive online care vine puternic din urmă. Nu se poate să nu fi văzut una dintre reclamele în care apar Ilie Dumitrescu, Daniel Pancu, Bogdan Stelea sau Gheorghe Craioveanu, noii „ambasadori” ai acestui brand.

Ofensiva pe linie de marketing este însoțită și de servicii tot mai atractive. La Superbet oferta este similară cu cea de la alți operatori de top, iar platforma a fost îmbunătățită, astfel că pot paria cu ușurință chiar și cei care nu sunt familiarizați cu calculatorul. Dacă nu pariezi deja pe acest site, îți recomand  să îți deschizi cont, mai ales că există și o ofertă promoțională pentru clienții noi.

Citește acest articol. În mai puțin de 5 minute, vei învăța cum să pariezi online și să fii „grande”, la fel ca Gică Craioveanu. Nu mai stau de povești. Scurt și la obiect!

Primul pas este să îți deschizi cont. Nimic mai simplu. Pe ecranul principal, în dreapta sus, este butonul de „Înregistrare”. Dai click pe el. Apare un formular în care trebuie să completezi informațiile de bază: prenume, nume, email, utilizator, parolă, CNP, număr de telefon, adresă. Atenție: datele pe care le treci acolo trebuie să fie reale. Altfel, nu vei trece de procedura verificării identității, caz în care contul va fi închis, iar suma pe care o ai în acel moment în bankroll va fi virată către bugetul statului.

Sunt două meniuri principale

 

După ce te-ai înregistrat și ai făcut o primă depunere, ai undă verde să pariezi. Așa cum am spus, este o operațiune foarte simplă: când intri pe site, îți apar un meniu orizontal și unul vertical, în stânga ecranului.

Cel orizontal este cu secțiunile platformei: sport (pariuri sportive), sport live, cazino, cazino live, loto și sporturi virtuale. Dacă dai click pe „sport”, apar meciurile selectate pentru oferta „super cotă” și „super extra”, apoi „Top 10 meciuri ale zilei”, apoi meciurile zilei, grupate pe competiții. Există mai multe opțiuni de afișare, în funcție de momentul în care se desfășoară evenimentele: meciurile cu fluierul de start în cel mult trei ore, meciurile din ziua respectivă, meciurile din următoarea săptămână, grupate pe fiecare zi în parte.

În meniul vertical sunt sporturile din ofertă: fotbal, tenis, baschet, handbal, fotbal american hochei, volei, futsal, snooker, baseball, tenis de masă, rugby, bowling, eSports.

Dacă dai click pe fotbal, dedesubt se derulează lista țărilor, în ordine alfabetică. Dacă dai click pe o țară, sunt afișate meciurile din ziua respectivă, din toate competițiile domestice desfășurate în acea țară.

În cazul în care știi deja pe ce meci vrei să pariezi, cel mai simplu este să introduci numele uneia dintre echipe în caseta de căutare, din stânga sus. De exemplu, dacă vrei să joci pe FCSB vs Dinamo, scrii „FCSB” sau „Dinamo”, iar evenimentul apare pe ecran.

 

Ca să plasezi un pariu online, trebuie doar să dai click pe cifra cu simbolul „+” în față, din dreapta meciului. Îți sunt afișate toate opțiunile de pariere disponibile. Sunt mai multe tipuri de pariuri:

  • Pentru un pariu single, alegi meciul, apoi selecția. În dreapta ecranului apare biletul virtual. Introduci miza și dai click pe „pariază acum”. 
  • Pentru un pariu multiplu simplu, alegi toate selecțiile dorite, apoi selectezi „combinat”, apoi introduci miza, apoi pariezi.
  • Pentru un pariu multiplu în sistem, alegi selecțiile dorite, apoi dai click pe „sistem” în biletul virtual, apoi bifezi căsuța aferentă sistemului dorit (un bilet cu 4 selecții va avea patru opțiuni: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4).
  • Pentru un pariu cu baze (bancheri), alegi selecțiile dorite, apoi „sistem”. Fiecare selecție va avea un buton „fix” în dreptul ei. Dacă îl bifezi, acea selecție va fi în bază (dacă nu iese, biletul e pierzător). După ce ai stabilit bazele, alegi sistemul dorit pentru selecțiile rămase pe bilet. De exemplu, pentru un bilet cu 6 selecții, poți alege două baze și un sistem 2/4. Selecțiile din bază și minim două dintre celelalte patru selecții trebuie să iasă pentru ca biletul să fie câștigător.

Următorul pas este să retragi banii. Cât mai mulți să fie! 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button