Știrile zileiUTA Academie

Liga Elitelor se reia cu câteva cazuri de COVID în rândul puștilor utiști: „Ne dorim să începem cu dreptul!”





La finalul acestei săptămâni pleacă la drum ediția 2020-2021 a Ligii Elitelor, una ce va fi, probabil, presărată cu destule probleme legate de  infectările cu coronavirus în rândul puștilor. UTA a început cu cinci astfel de cazuri, de fapt, patru, căci unul s-a dovedit negativ la retestarea făcută pe cheltuiala sa.

Donca: „Cu sau fără absențe, e important că jucăm din  nou”

Toți fotbaliștii cu probleme fac parte din formația Under 17 (2004), pregătită de Dinu Donca și Adrian Ungur, însă doar dintre ei au pretenții de prim „unsprezece”. „Într-adevăr, e o situație puțin neplăcută, important e că toți băieții sunt bine, nu au simptome și restul pot juca. Și așa am stat prea mult fără jocuri oficiale, după cum știiți chiar ne-am considerat nedreptățiți că s-a întrerupt sezonul trecut, căci eram neînvinși și aveam șanse la titlul național. Însă, primim o nouă șansă să arătăm ceea ce putem și ne dorim să începem cu dreptul chiar împotriva unei școli bune de fotbal, cea de la Miercurea Ciuc”, ne-a declarat Donca.

Petcuț: „Cu un an mai mici, dar reprezentăm UTA și vom da totul”

Grupa de juniori mari (2003) a fost ferită de COVID și, la rândul ei, speră la debut pozitiv. „Putem spune că pornim cu un mic dezavantaj legat de diferența de vârstă, în sensul în care e competiția generațiilor de 2002, iar jucătorii noștri sunt cu un an  mai mic. Dar, asta nu înseamnă că avem complexe de inferioritate față de cineva. Reprezentăm UTA și suntem obligați să dăm totul, jucăm la victorie fiecare meci. Sigur, ne-am fi dorit un adversar puțin mai accesibil în această primă etapă, căci Csikszereda a terminat mereu în primele patru echipe indiferent în ce serie de Liga Elitelor a jucat, dar, cum am spus, suntem UTA și mai jucăm și pe teren propriu”, a spus Mihai Petcuț, cel care o pregătește pe UTA Under 19 alături de Costel Bogoșel.

Așadar, sâmbătă, 26 septembrie, pe „Motorul, e dublă întâlnire UTA – Csikszereda Miercurea Ciuc. De la ora 12 intră în scenă juniorii mari, iar de la ora 14, colegii lor mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button