Șoimii LipovaȘtirile zilei

Lipova vrea să treacă peste semieșecul de la Periam cu trei puncte contra ACS-ului: „Suntem cu garda sus, ne așteaptă un meci dificil”





Șoimii Lipova a trecut cu bine de a doua testare pentru COVID-19 de la începerea meciurilor oficiale. Toți fotbaliștii și stafful tehnic sunt negativi, ca și Fabio Trip, de altfel, atacantul sosit de la Poli, găsit pozitiv în urmă cu două săptămâni. Asta înseamnă că doar Moise și A. Gavrilă rămân incerți pentru jocul de mâine, cu ACS Poli, din alte motive de ordin medical.

Vicecampioana ediției precedente de campionat ajunge la acest meci după două succese: 3-1, în campionat cu Cermei și 2-0, în Cupă, cu Crișul și remiza de la Periam. Teoretic, lipovanii pleacă cu prima șansă în fața unei formații cu câteva nume importante în lot, dar nu prea omogeni, mărturie stând egalul de Periam și eșecul intern cu Crișul. „Întâlnim o echipă care combină experiența unor jucători ca Daminuță, Bilia, Rosemblum, cu tinerețea unor juniori crescuți la grupele lor de copii. Suntem cu garda sus, nu o lăsăm jos, știm că ne așteaptă un meci dificil. Dar, și jocul nostru crește de la un meci la altul, vom juca tot mai bine. Sperăm să ne revină atacanții, de două etape jucăm atacanți de meserie, pe vineri să avem măcar doi dintre Moise,  Simon și Fabio Trip”, a spus Marius Ciubăncan, antrenorul secund al lipovanilor.

„Alb-violeții” au mici probleme de lot, Raul Popa și Ronny Stoia fiind încă în recuperare după accidentările suferite. În schimb este apt de joc Patrick Peter, care reintră astfel în planurile antrenorilor teamului de pe Bega. „Este o partidă grea, dar nu am plecat capul, mergem la Arad pentru a ne întoarce cu punct sau puncte. Din punctul meu de vedere, se vede că în această serie oricine poate bate pe oricine. Pe termen lung, însă, echipele mai bine organizate vor avea succes. Egalul făcut de Șoimii la Periam ne arată că avem toate motivele să credem că putem să ne atingem ținta. Chiar nu ne convine situația de acum, cu un punct în primele două etape. În meciurile precedente, ne-a lipsit luciditatea în atac în primele și zic că s-a văzut că mai avem de lucrat la omogenitate. Mă așteptam să jucăm mai bine și defensiv, avem jucători foarte experimentați în defensivă, trebuie să eliminăm greșelile individuale. Și trebuie să rămânem flexibili tactic, fiindcă ocazional suntem obligați să schimbăm așezarea în funcție de juniorii disponibili. Trebuie să dăm dovadă de maturitate și să-i tragem pe tinerii cu care jucăm după noi, asta face diferența” a declarat Michel Rosenblum, fotbalist transferat în iarnă de ACS Poli de la Cermei, pentru acspoli.ro

Mâine, de la ora 17, pe terenul „Banatul”, din Sânnicolau Mic, am putea vedea la lucru următoarele echipe:

Lipova: Iliescu – Nagy, Polgar, A. Popa, Filimon – Prună, Simion, M. Popa, Gherasim – Simon, Codoban.

ACS Poli: Popeț – Rosenblum, Bilia, Hecsko, Sporin – Salhi, Mitre – Românu, Daminuță, M. Călin – Matiș.

Arbitri: Alexandru Nicolae Șuvar (Sibiu), Bogdan Gireadă (Oradea), Andrei Buda (Hunedoara)

Observatori: Dan Alexandru Miholcea (Bocşa), Marius Claudiu Ștefan (Orăştie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button