Știrile zileiUTA Arad

Ursu, între primul gol în Liga 1: „O decizie de moment, am vrut să prind poarta” și meciul cu Dinamo: „Important e să avem atitudine”





Octavian Ursu a marcat golul carierei în partida cu Poli Iași, dar, din păcate, UTA nu a rămas cu nici un punct după partida cu formația antrenată de Daniel Pancu. La 4 zile de la șutul de la 30 de metri ce s-a oprit în vinclul porții lui Axinte, mijlocașul lateral al arădenilor a vorbit despre istoria reușitei: „Am marcat un gol frumos, primul la nivelul Ligii 1 pentru mine, dar – din păcate – nu a contat pentru că nu am reușit să câștigăm acest meci. La acel șut, a fost o decizie de moment, eu am vrut să prind poarta, dar mingea s-a dus exact în vinclu. Am mai reușit un gol asemănător la antrenament acum două luni”.

Întrebat dacă și-a câștigat un loc de titular în echipă după reușita cu moldovenii, fotbalistul originar din Mediaș a adăugat: „E decizia lui Mister, eu la antrenamente mă pregătesc, muncesc zi de zi și când se va apela la mine voi da totul pe teren. Din păcate, m-am accidentat la începutul sezonului, am pierdut puțin din ritm, dar acum sunt la 90%, sunt pe drumul cel bun. Tot timpul am fost un jucător cu capacitate de efort, am ajutat și defensiva și atacul, pot face față ca mijloacaș lateral în 442”

„Roș-albii” nu au obținut nici un succes în primele patru etape, iar Octavian Ursu are explicațiile sale: „Cred că și neșansa a contribuit la acest lucru. Am ratat ocazii la Pitești, pe când ei au avut două ocazii și ne-au dat gol pe final. Apoi, la meciul cu Iașiul puteam să ținem de rezultat în ultimele 20 de minute. Cred că lucrurile acestea se vor întoarce și în favoarea noastră. Cu cât muncești mai mult,  cu atât se apropie mai repede ziua în care fotbalul te va răsplăti”.

Următorul meci pentru arădeni are loc luni, contra lui Dinamo, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. „Ne așteaptă un meci greu, poate cel mai greu de până acum. Au transferat jucători de calitate, au un moral bun după victoria de la Mediaș. Important e ce facem noi, trebuie să avem atitudine, să dăm 100% și să scoatem un rezultat pozitiv. E clar că dăm peste o echipă tarem cu un antrenor bun, cu siguranță se vor bate pentru play-off. Deoarece nu sunt spectatori, nu cred că ar fi fost vreo diferență dacă am fi jucat pe Arena Națională. Pe orice stadion jucăm, abordarea noastră trebuie să fie aceeași”, a încheiat Octavian Ursu.

Născut pe 15 noiembrie 1994, la Mediaș, unde a și făcut primii pași în fotbal, Octavian Ursu a efectuat junioratul la Ardealul Cluj și Universitatea Cluj. Pentru „șepcile roșii” a debutat pe prima scenă în 2013, după care a mai trecut pe la pe la Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu Mureș (Liga 1), Olimpia Satu Mare, în urmă cu doi ani s-a întors la U Cluj, care l-a împrumutat pentru returul stagiunii 2018-2019 la ASU Poli Timișoara. Transferat în vara lui 2019 la Arad, Ursu a marcat 6 goluri pentru UTA în Liga 2-a (cinci în sezonul regular și unul în play-off) și cel de duminică pe scena primului eșalon.

VIDEO golul lui Ursu cu Poli Iași









5 comentarii

  1. Si cand stau si recapitulez cati suporteri de carton il blameaza inca pe Ursu,inclusiv din cei apropiati conducerii,priceputii…ca e lent,ca nu are viteza,ca nu insista,ca nu stie cu mingea….Na iata-o data,lovita,bat-o vina..Punct si de la capat….Nu contest ca o asemenea executie,plecata din propriul teren,actiune singulara se va mai repeta curand….Cine stie?Dar Ursu a comis-o….Ce ziceti voi, Ionita,Hora?Merge?Hmmmm…

    0
    0
  2. Cu o floare nu se face primavara ! Iata a trecut luna si UTA inca viseaza la prima victorie ! Si cand te gandesti ca nici in play-offul ptr promovare nu a obtinut nici o victorie chiar ca ma pune pe ganduri!
    La Dinamo ma gandesc sa nu luam multe la ce forma si ce jucaori au cei de la Dinamo,Contra fiind si timisoreanu nu va ierta UTA!
    Vreau macar sa vad jucatorii ca se daruiesc ptr aceste culori chiar daca in acest jos sunt similare!
    Nu vreau sa vad blazare si neimplicare vreau mobilizare ,daruire si un pic de rautate asa cum spunea deseori regretatl nea Popica![SA MUSCAM DIN ADVERSAR ALTFEL CAINII O SA NE SFARTETE!}
    HAIDE UTA,una DINTRE CAMPIOANELE PROVINCIEI!

    0
    0
  3. „E decizia lui Mister, eu la antrenamente mă pregătesc, muncesc zi de zi și când se va apela la mine voi da totul pe teren.”
    Felicitări pentru caracterul de care dai dovadă,ești unul din exemplele pozitive din cadrul echipei UTA. Explică-le și unora din colegii tăi ( indolenții ) cum e să dai totul pe teren, că altfel fără a fi toți concentrați și determinați, munca ta și a celorlalți ca tine se va duce de râpă!
    Să dai totul mai înseamnă să alergi, să creezi spații, să recuperezi imediat mingea după ce ai pierdut posesia, printr-un efort individual și colectiv, să anticipezi, SĂ FII 100% ACOLO ATÂT TIMP CÂT DUREAZĂ MECIUL ȘI SĂ TE ODIHNEȘTI DOAR DUPĂ MECI !
    Majoritatea oamenilor sunt apăsați de provocările vieții, voi ați putea avea un puternic rol motivator în viața lor, care le-ar aduce încrederea și fericirea.
    Mi-aș dori să văd cu adevărat FAMILIA UTA, un mecanism perfect, fără „verigi slabe”.
    Cine știe, de ce nu în meciul cu Dinamo, care a avut mult mai puțin timp de pregătire colectivă ca voi!
    FORZA UTA !!!

    0
    0
  4. Probabil la ora jocului Aradul va avea un primar nou,cum se spune la vrenuri noi oameni noi! Doamne -ajuta,nu sugerez nimic vreau si cred ca primar va deveni un om onorabil care iubeste orasul si sportul! Cat despre UTA,simbolul de pret al orasului de pe Mures am spus-o si o s-o mai spun pana cand intr-o zi chiar se va realiza ! UTA are nevoie de un investitor strategic ,are nevoie de sustinere financiara permanenta daca se doreste continuitate si de ce nu performanta!
    Atunci cand si suporterii si sunt multi la numar vor putea decide daca sa investeasca sau nu la echipa iubita atunci UTA va fi pe drumul cel bun,pana atunci vom tot spera si ne vom tot milogi la autoritatile orasului indiferent de cine va fi viitorul primar al ARADULUI! HAIDE UTA!

    0
    0
  5. Nu ma sperie Dinamo,absolut deloc si motivez asta….Elefantii,lor au nevoie de bazare,de unire,de relatii de joc….
    In schimb mi-e frica de elefantii nostri,care sunt praf si pulbere….In afara de Albu si cei ramasi din Liga a 2-a,restul sunt cu ochii doar la ATM-ul bancar….
    Tescan mi-a placut mereu..dar trebuie ca Feri Bacsi(Tisza),sa-l ia putin la personalizare,pana va invata abecedarul preluarilor,nici o rusine..o mandrie ar fi ca sa se ocupe Tisza de tine,tinere….As garanta ca dupa cateva sute de suturi in zid si plasa elastica,vei reusi controlul obiectului rotund…
    As paria ca Tisza ar putea innopta cu acesti tineri pana la executii perfecte..Stiu cata rabdare are dansul….
    Cand nu ai batrani,pe langa tine,cauta-i….
    Mister Balint….adu-l pe Feri Bacsi langa tine si vei vedea diferenta….Radu Alexandru este total depasit de situatie..nici o treaba nu are cu pregatirea fizica,total paralel….Balerin,jucatorii rezista maxim 60 minute,maxim!!!….iti duce Feri Bacsi jucatorii prin padurea Ceala,pe Malul Muresului,spre Vladimirescu,alergari pe dig,oxigenare…de vor zburda ca noi nascuti….De scoala veche….dar eficace…!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button