Progresul PecicaȘtirile zilei

Wild și Moraru – depistați pozitiv cu COVID, dar pecicanii nu se descurajează și țintesc a treia victorie stagională: „Nu subestimăm echipa din Periam”





După Lipova (Fabio Trip) și Crișul (Sebastian Susan) a venit și rândul celor de la Progresul Pecica să aibă cazuri de infectări cu coronavirus. La ultima testare, fundașul Ewald Wild și mijlocașul Raul Moraru au ieșit pozitivi și au fost rapid izolați de restul echipei ce va intra pe teren sâmbătă, contra celor Avântul Periam, în cadrul etapei cu numărul trei din Liga 3-a. Probleme sunt în special în centrul defensivei, unde Dan Stupar are doar doi fundași centrali de meserie, iar acum doar unul, pe Țugulescu.

Nou promovata timișană a debutat cu două partide pe teren propriu, remizându-le la același scor, 1-1, cu ACS Poli și Șoimii Lipova. „Chiar dacă i-am învins pe cei de la Periam în amical, cu 7-2, nu-i vom subestima niciun moment. E o partidă oficială, nu va semăna deloc cu cea din vară, mai ales că echipa din Timiș nu a început tocmai rău sezonul, cu atât mai mult cu cât, am văzut, au și ceva absențe importante. Au remizat cu Lipova, o echipă ce oferă condiții de performanță, așa că trebuie să tratăm cu maximă seriozitate acest meci. Se știe că noi avem un lot subțire numeric, așa că orice punct pus la păstrare acum ne va ajuta în viitor. Avem șansa să facem maxim de puncte după etapa a treia și vom face totul să și reușim acest lucru”, ne-a declarat Marius Grad, antrenorul secund al celor de la Progresul, care, marți, a încheiat conturile cu Cupa României după disputa cu Cermeiul: 1-3.

Sâmbătă, de la ora 17, pe arena „Pădurice”, am putea vedea la treabă următoarele echipe:

Pecica: Dagău – Ilan, Deliman, Țugulescu, Aldan – S. Popa, Rădulescu – Mateucă, Puie, Bozian – Capătă.

Periam: Ulmet – Tismonar, Artimon, Bobu, Mager – Mânecan Laza -Toma, Dobie, Gălăţan – Olteanu.

Arbitrii: Cristian Codrea (Baia Mare), Marius Ionuț Matica (Oradea), Radu Pascu (Satu Mare).

Observatori: Dan Monea (Aiud), Teoor Biriş (Hunedoara).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button